READING

Amintiri din copilarie cu o rochie frumoasa

Amintiri din copilarie cu o rochie frumoasa

De fapt sunt amintiri din perioada de trecere din copilarie spre adolescenta. Toate se datoreaza acestei rochii superbe creatie Maria Marinescu, (in imagine, superba Veronica Pascu), care a fost in selectia The Place Concept Store de pe darling-ul http://www.molecule-f.com, in urma cu cateva luni.

kamagra in groningen

Am revazut-o in show room-ul Molecule-F in urma cu vreo luna si mi-am adus aminte de aceasta rochie, primita in dar de la verisoara mea Tamar din Israel in septembrie 1986. Tamar si-o cumparase din America si mi-a facut-o cadou. Am purtat-o pentru prima data la banchetul de la Busteni, dupa terminarea clasei a VIII-a si vreo luna mai tarziu, la Navodari, unde am participat la concursul de Miss, daca va vine sa credeti. M-am clasat pe locul cinci (una dintre cifrele mele preferate) si am valsat cu ea si cu tanarul Harry (da, il chema ca pe fox terrier-ul meu din imagine). Dupa ce ne-am intors de la mare, mama mi-a facut aceasta fotografie pe terasa casei noastre de la Campina. Apoi rochia a stat cuminte la mine in sifonier si dupa ce am emigrat, la vreun an dupa aceea, mi-am facut ordine in lucruri si urmatoarea sa stapana a fost o pustoaica din Etiopia, abia sosita in tara.

Aceasta este povestea rochiei mele de culoarea untului. Trebuie sa am varianta Maria Marinescu si voi plasa o comanda cat de curand.

 

Surse de inspiratie: http://www.mariamarinescu.ro, arhiva mea foarte personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here