Caudalie, pur si simplu Divin

non perscription viagra

Povestea mea Caudalie continua. Dupa incursiunea la SPA-ul Caudalie de langa Bordeaux de anul trecut si dupa ce m-au “castigat” cu crema de noapte, serumul pentru ochi si Divine Oil (uleiul meu pretios pentru par si corp), iata ca gama Divine a fost extinsa cu cateva produse fantastice.

Ieri am petrecut o dimineata perfecta la Gondola in compania Oanei Iftime de la Centrofarm-Caudalie Romania, a echipei de PR de la Golin Harris (felicitari pentru tot!) si a lui Valerie (pe care o cunoscusem in toamna, in Franta), plus alte ladies minunate din presa de specialitate pe care le cunosc de atatia ani deja…si Oana Malin, cu care am lucrat in trecut, proaspat intrata in echipa Caudalie.

Si acum sa va prezint produsele spectaculoase: Incep cu Divine Legs, un ulei-crema care se intinde perfect pe picioare si are o putere de hidratare foarte buna. Contine numai bunatati, de la uleiul de struguri (baza), extract de cicoare si roscova si pana la semintele de rapita. Se aplica usor, pe pielea curata si uscata si se usuca in 60 de secunde. Pentru ca are un continut de ingrediente naturale in proportie de 93%, se indeparteaza foarte usor, la primul dus. Costa 119 lei. Si nu pateaza! Asta este cel mai important.

Scrub-ul Divine, tot din ulei de seminte de struguri, ulei de argan, hibiscus si susan si zahar arata de vrei sa il mananci si miroase divin. L-am incercat deja aseara si este minunat. Am inteles ca il putem folosi de doua ori pe saptamana. Costa 105 lei.

Ce pot sa va mai spun despre produsele Caudalie Divine? Din experienta cu Divine Oil(care costa 119 lei), sunt foarte spornice. Asta in afara de faptul ca sunt si divine, ca sa ma repet.

Produsele Caudalie se gasesc in Romania in farmaciile Centrofarm si le puteti admira inainte aici: http://us.caudalie.com

Si inca ceva: Daca ajungeti in vacanta la Rio de Janeiro, la New-York sau la Paris (din luna iulie), intrati intr-un butic Caudalie ca sa descoperiti toate minunile extrase din samburii de struguri, un mare secret al tineretii.

Surse de inspiratie: Caudalie Romania, arhiva mea foarte personala

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here