Hot stuff de la Caudalie

In caz ca nu ati aflat inca, saptamana trecuta a fost lansata gama Caudalie Polyphenol C15. Am mai scris despre povestea Caudalie, un brand pe care l-am descoperit in toamna anului 2012 si care a reusit sa ma convinga atat de bine, incat il folosesc cu rezultate vizibile.

Caudalie Polyphenol C15 a fost creat pentru femeile care au implinit 30 de ani. Eu merg pe 42 si pielea mea a primit foarte bine cele trei produse magice cu efecte impotriva a ceea ce ne ferim cel mai mult: oxidare si riduri.

Serul de Aparare Anti-Rid are cea mai mare concentratie de ingrediente active din gama Polyphenol C15. Actioneaza foarte intens si in profunzime pentru corectarea ridurilor si reintareste sistemele naturale de aparare ale pielii.

Fluidul de Protectie Impotriva Ridurilor SPF 20 cu Spectru Larg este un scut anti-oxidant si protejeaza pielea pana seara, cand ne demachiem frumos, ne curatam bine fata si apoi aplicam crema de noapte Caudalie (o ador).

Crema Anti-Rid pentru Ochi si Buze are proprietati impotriva oxidarii, a ridurilor, cearcanelor si ochilor umflati. Este un gel-crema care intra foarte bine in piele, la fel ca si celelalte doua creme.

Folosesc deja cele trei produse de aproape o saptamana si ma simt foarte bine. Din seria placerilor mele. A, si produsele Caudalie se gasesc in farmaciile Centrofarm.

surse de inspiratie foto: Caudalie, Centrofarm, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here