Madagascar. Mission possible

div style=”display: none”>how to get your ex back

p>Madagascar deschidere

Saptamana trecuta am fost invitata de Roxana Iliescu si de prietenii de la Wunderman la Biavati, la o expozitie speciala. Invitatia era pentru ora 13:00, asa ca in drumul spre Biavati Floreasca ma gandeam la obiectele exotice pe care aveam sa le admir. In parcarea de la Biavati era un camion imens, era multa lume, invitati, staff-ul Wunderman, m-am intalnit cu Cristina Bazavan si cativa cititori de-ai sai pe care ii invitase, cu Mirela Bucovicean, Catalin Opritescu, Stephan Pelger, Ileana Badiu, Joaquin Bonila si Denissa Scutaru (Wunderman), am intrat in sala de evenimente garnisita cu fotolii, sfesnice, mese intinse cu prajituri si fructe, am baut sampanie, pe ecranul imens rulau imagini superbe din Madagascar, cu tineri care dansau pe malul oceanului, pasari exotice si apusuri de soare ravisante. Apoi MC-ul a intervenit si a inceput sa povesteasca despre expozitia de obiecte rare din Madagascar pe care urma sa o vedem, apoi proiectia s-a intrerupt si pe ecran am vizionat live “rapirea” camionului, dupa o “lupta” cu body guarzii si echipele de interventie care in cateva secunde au invadat si sala de evenimente, ne-au inconjurat si apoi am fost rugati sa cooperam la prinderea celor implicati in furtul pretioasei incarcaturi. Ne-am lasat amprentati (cu niste scannere cool) de niste domnisoare imbracate ca in “Men in Black”, apoi am primit, fiecare, cate un plic sigilat, fragil si top secret, care continea un telefon mobil si cartele Cosmote, care, odata introduse in telefon, accesam numarul si ne ajuta la gasirea unor indicii de gasire a camionului.

azithromycin without perscription

Madagascar action 1Madagascar in action

Apoi a sosit si comunicatul de la Roxana si Denissa.

Pe www.GasesteCamionul.ro, toata lumea este rugata sa coopereze la gasirea camionului ce contine obiecte fragile si foarte pretioase ce provin din Madagadcar, a patra insula ca marime in lume si aflata in Patrimoniul UNESCO, bogata in zacaminte de aur si mirodenii.

Aici puteti urmari si momentul furtului camionului si daca descoperiti ceva, stiti unde trebuie sa scrieti.

Madagascar final material

http://www.youtube.com/watch?v=AXhNexgsmzs

Mie mi-a placut conceptul, ceva nou in peisajul previzibil al evenimentelor la care merg sau le organizez in ultimii ani. Ii felicit pe toti cei implicati si contati pe mine, sunt atat de curioasa sa aflu despre ce incarcatura este vorba in acest camion, incat voi fi cu ochii in patru!

Madagascar final

Surse de inspiratie: Wunderman Romania, arhiva foarte personala

zp8497586rq
zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here