READING

Why I loved “Mozart in the jungle”

Why I loved “Mozart in the jungle”

deschidere-mare

Am terminat de curand de vizionat si sezonul trei (lansat acum cateva zile) al serialului “Mozart in the Jungle”, cu Gael Garcia Bernal si Lola Kirke in rolurile principale.

deschidere-mare-2

Serialul a fost produs de Amazon, dupa scenariul scris de trio-ul Roman Coppola, Jason Schwartzman (care apare si in cateva episoade din serial) si Alex Timbers si regizat de Paul Weitz. Scenariul a fost adaptat dupa memoriile oboistei New York-eze Blair Tindall, publicate acum 12 ani.

garcia-bernal-si-lola-kirke

garcia-bernal-si-lola-kirke

Nu sunt critic de film, dar pot sa va spun ca mi-a placut serialul pentru muzica superba, pentru atmosfera unui New York cultural si efervescent, pentru interioarele firesc amenajate; personajele sunt superb conturate si chiar si momentele putin exagerate mi s-au parut frumoase.

In sezonul trei va veti delecta cu Monica Bellucci (in primele episoade) si cu Placido Domingo. Si va veti bucura si de prezenta lui Joshua Bell, o miscare excelenta de PR pentru serial. Mi-au mai placut: actritele Saffron Burrows si Bernadette Peters; momentele in care dirijorul Rodrigo (Garcia Bernal) ii scoate “out of the cage” pe membrii filarmonicii si canta in cele mai neasteptate locuri, de la un teren viran si pana la curtea unui penitenciar de langa New York.

Gata, nu va mai divulg nimic, va las sa urmariti serialul si sa va bucurati de muzica, in toata spendoarea ei.

afisul-filmului

concert-pe-terenul-viran

bernal-si-bellucci

 

Aici sunt doua trailere, pentru un mic aperitivo:

https://www.youtube.com/watch?v=e4T0AA4a38I

https://www.youtube.com/watch?v=hmVz0TgK7hc

gael-garcia-bernal-si-mozart-imaginar

gloria-bernadette-peters-si-thomas-malcolm-mcdowell

joshua-bell

monica-bellucci

monica-bellucci-si-placido-domingo

final-material

Surse foto: http://www.avclub.com, http://parade.com, http://www.dailydot.com, http://www.etonline.com, http://www.nytimes.com, http://www.wsj.com

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here