READING

“Fifty Shades of Grey” cu Andreea Esca

“Fifty Shades of Grey” cu Andreea Esca


Asa cum stiti deja, “Book Cover Tee”, proiectul meu de suflet a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in iulie 2012, “pilotul”, cum il numesc eu). Este un proiect Placerile lui Noe & 109 & prieteni apropiati, invitati sa creeze coperta cartii preferate.
Incepand de astazi si in urmatoarele 11 zile va voi prezenta aici fiecare protagonist in parte, in ordine oarecum alfabetica.
Iar prima este Andreea Esca, cu “Fifty Shades of Grey” a lui E.L. James, o carte fenomen a anului trecut si pe care am citit-o in

vara, primita cadou de la prietenii de la Editura Trei.
Pe Andreea Esca am cunoscut-o in noiembrie 1995, cu cateva zile inainte ca Pro TV sa inceapa sa emita. Imi amintesc si acum, era o zi friguroasa si ploioasa. Lucram la sectia consulara a Ambasadei Israel iar Andreea a venit insotita de o echipa de cameramani ca sa-i ia un interviu ambasadorului in functie, Avshalom Megiddon. Colegii de la security m-au chemat ca sa “identific” echipa (Andreea Esca era deja cunoscuta) si am stat putin de vorba in holul ambasadei pana cand totul afost pregatit de interviu.
De atunci au trecut 17 ani si jumatate, timp in care m-am intersectat cu Andreea Esca pe la diverse evenimente (si mergem la aceeasi sala de pilates☺). De fiecare data are acelasi zambet cald si emana un optimism molipsitor.
Draga Andreea Esca, sa nu te schimbi niciodata si sper sa mai facem o coperta de carte in viitor.

Cele 100 de tricouri (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs).

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre” (http://www.facebook.com/Iubirrre).

Foto: Oltin Dogaru

Pe maine, cu cele “O mie si Una de Nopti” ale Andreei Macri & Anda Brindusa de la The One.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here