READING

3 motive sa fii la Cluj in acest weekend

3 motive sa fii la Cluj in acest weekend

deschidere mare

Daca esti la Cluj sau in imprejurimile sale in acest weekend, ti-am facut program cultural & de shopping.

Zain Design

Zain Design

Daca vara la Cluj inseamna pentru mine si prietenii mei TIFF si Gala UAD, toamna este Zain Design, un proiect de design cu un tagline clar: “Design starts with a blank page”. Conceput si muncit de 4 tineri arhitecti, Georgiana Ciceo (care se afla si in spatele brandului de bijuterii @monomstudio), Florina Dascal, Alexandra Mihali si Razvan Luca, @zainexpressions se afla deja la a treia editie si se desfasoara in fiecar an, toamna. Primavara sunt acceleratoarele de design, la care participa tineri designeri, o adevarata pepiniera de talente. Editia de anul acesta se desfasoara pana in 28 octombrie (duminica), iar expo centrala este in cortul imens din Piata Unirii. Nu ai cum sa il ratezi. Mai multe detalii despre Zain Design sunt chiar aici, inclusiv despre Zain Shop, un magazine efemer care va fi deschis doar maine si duminica, cu piese de designeri romani.

Half is Free

Half is Free, celebrul targ ambulant by Andreea Esca ajunge din nou la Cluj. Se intampla doar maine, sambata, de la 10:00 la 19:00, la Cluj Hub. Intrarea este libera la shopping de branduri multe si apetisante, toate la jumatate de pret.

https://www.facebook.com/halfisfree/

Print

Disco BTT

Asociatia Culturala Control N aduce expozitia DISCO BTT – Discotecile Perioadei Comuniste la Cluj-Napoca, in perioada 27 octombrie – 3 noiembrie 2018. Este o expozitie pe care am vazut-o anul trecut, la Bucuresti si ma bucur mult ca a plecat la plimbare prin tara. O recomand atat celor care erau adolescent in anii ’70 si ’80, cat si copiilor si parintilor acestora. Este o expozitie de vazut cu toata familia & cu prietenii.

Expozitia va putea fi vizitata in cladirea din Piata Stefan cel Mare, intre orele 16:00-20:00 (de luni si pana joi) si 16:00-22:00), de vineri pana duminica. Programul de vizitare reproduce aproximativ orarul de functionare al discotecilor din perioada comunista, la fel ca si alte elemente supriza din cadrul expozitiei. Intrarea este libera.

Conceptul DISCO BTT iîi apartine regizoarei de film Iulia Rugina, cunoscuta pentru filmele “Breaking News”, “Love Building” (2013) si “Captivi de Craciun” (2010).

Va doresc un weekend minunat si este foarte posibil sa ne intalnim prin Cluj, pentru ca sunt aici, cu Robert Ratiu, coechipierul meu in selectia designerilor absolventi din fiecare an, la Zain Design.

 

Surse foto: cele de mai sus, arhiva personala.

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here