READING

“O Mie si Una de Nopti” cu Andreea Macri & And...

“O Mie si Una de Nopti” cu Andreea Macri & Anda Brindusa


Astazi va voi prezenta coperta cartii “O Mie si Una de Nopti”, reinterpretata de Andreea Macri, fashion directorul de la revista The One si Anda Brindusa, redactorul sef.
M-am bucurat mult cand mi-au spus ce carte si-au ales, pentru ca este una dintre cartile copilariei mele si imi amintesc si acum ca prima data am ascultat-o pe o caseta si apoi am citit-o. Eram prin clasa a doua.
Imaginea de coperta a fost surprinsa de Andreea Macri in timpul unei prezentari Haider Ackermann si este minunata, se potriveste perfect cu titlul cartii.
Pe Andreea Macri o stiu de multi ani, sa tot fie vreo 15, dar am facut cunostinta abia acum vreo cinci ani, imi amintesc si acum, la o prezentare Irina Marinescu la Teatrul Bulandra din Calderon. De atunci ne-am tot intalnit pe la prezentari si am avut onoarea acum doua ierni sa apar intr-un material realizat de Andreea in paginile The One (mai exact, in decembrie 2011, cu coperta Loredana Groza). Iar in noiembrie trecut, Andreea mi-a facut niste poze minunate (pentru proiectul cel cool al lui Vicki Nicola de pe http://vickipedia.ro)
Suntem si vecine, iar Andreea este aproape nelipsita de la evenimentele pe care le organizez. Aici puteti admira toate fotografiile pe care le face Andreea Macri in calatoriile sale si in timpul prezentarilor de moda, este unul dintre blogurile mele preferate: http://www.andreeamacri.com

Pe Anda Brindusa am cunoscut-o acum aproape trei ani, cand m-am alaturat echipei Harper’s BAZAAR Romania iar ea era pe atunci editorul coordonator al revistei. Cred ca este unul dintre cei mai calmi oameni pe care i-am cunoscut pana acum si ii citesc cu placere materialele din The One.
Dragi Andreea si Anda, ma bucur mult ca ati acceptat sa faceti parte din proiectul meu si sper sa mai faceti o coperta, in viitor. Ca tare bine a fost cu voi!

Asa cum

stiti deja, “Book Cover Tee”, proiectul meu de suflet a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in iulie 2012, “pilotul”). Este un proiect Placerile lui Noe & 109 & prieteni apropiati, invitati sa creeze coperta cartii preferate.

Cele 100 de tricouri (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs).

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre” (http://www.facebook.com/Iubirrre).

Foto: Oltin Dogaru

Pe maine, cu “Pornografia” a lui Witold Gombrowicz, o coperta recreata de Andrei Iovu si Lil Bulgac, colegii mei de la Harper’s BAZAAR.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here