cu revistele de iunie la cafea

Abia astazi am avut timp ca sa citesc revistele lunii iunie, la cafeaua de dimineata si am fotografiat paginile care mi-au placut cel mai mult. De fiecare data cand citesc ceva interesant imi spun: Iata, nu au taiat un copac degeaba.

In ordine alfabetica: Beau Monde, cu paginile minunate de Culture Mix & Moda.

Elle, cu Agenda, un material social despre dreptul de a alege corect (sarcini dorite vs.avorturi), un pictorial superbisim cu Ana Ularu si un pictorial de moda care mi-a facut pofta de un weekend intr-un loc frumos din Ardeal.

Marie Claire: materialul cu refugiatele de razboi si cel cu actritele franceze celebrate la editia TIFF de anul acesta.

The One, editorialul Andreei Esca, paginile de cool hunting, materialul Master Chef (foarte simpatic), cel al lui Vicki Nicola si pictorialele, mai ales cel cu copii.

Viva!, cu pictorialul Sandra Stoicescu si chestionarul de final (pe care il citesc de fiecare data), cu Serge Ioan Celibidache.

Am vazut acum cateva zile un pictorial tare frumos si in Tabu, realizat de Marian Palie. Nu am cumparat inca revista, dar am gasit aceasta imagine pe google. O pastrez aici.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here