READING

When James Dean met Elizabeth Taylor. A Friendship...

When James Dean met Elizabeth Taylor. A Friendship Affair

deschidere mare

Atunci cand am schitat editia carnetelor “Friendship Affairs” si mi-am notat cele 4 perechi de prieteni faimosi, Elizabeth Taylor si James Dean au fost primii pe lista.

Nu as fi aflat ca au fost prieteni foarte buni daca nu mi-as fi cumparat albumul “Elizabeth Taylor. A life in pictures” (de la Anthony Frost).

S-a intamplat acum vreo doi ani, intr-un decembrie si mi-a atras atentia fotografia cu Elizabeth Taylor dormind pe o canapea, cu James Dean langa ea si citind revista Look. Din fotografia surprinsa de Richard Miller in timpul filmarilor la “Giant” (ultimul film al lui Dean), in Texas, se vede clar ca cei doi nu sunt iubiti, dar exista acea relaxare a doi oameni care se cunosc si se simt bine impreuna. Apoi am citit mai mult despre ei si despre secretele care au facut valve in tabloide dupa moartea lui Taylor.

James Dean meets Elizabeth Taylor pene low res

“Friendship Affairs” inseamna pentru mine mult. Prietenii mei sunt familia mea. Editia din aceasta iarna va continua si la anul.

Pentru prieteni!

a beautiful game, Liz Taylor si James Dean

PS: carnetele “Friendship Affairs” pot fi achizitionate de pe Molecule-F (shop online si din concept store-ul din Promenada) si de pe shop-ul Anei Morodan.

Elizabeth TAYLOR und James DEAN beim Mittagessen, 1955

Surse foto: Lomography, arhiva personala (foto din albumul “Elizabeth Taylor. A life in pictures”).


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here