Thank you for The Friendship

 

deschidere-mare

Total intamplator, scriu despre noua mea serie de carnete, astazi, 24 noiembrie, cand americanii sarbatoresc “Thanksgiving Day”. Intamplator, pentru ca nu am avut timp pana acum sa urc aici vorbele despre proiect, dar am avut grija sa fac anuntul pe Instagram, cel mai la indemana instrument social media pentru mine.

Au fost alegerile in US, a fost marsul “Dumnezeu nu face politica” la care am mers cu prietenii mei in weekendul trecut si voi mai merge, ori de cate ori este nevoie, pana cand drepturile LGBT people vor fi respectate.

Si, in toata aceasta degringolada globala/locala, eu ma joc cu papetarie.

Seria noua de carnete se numeste “Intalniri neintamplatoare” / “Encounters” si o dedic tuturor celor care fac parte din viata mea si pe care i-am cunoscut neintamplator. Da, dragilor, va multumesc pentru tot, aici si mereu.

“Intalniri neintamplatoare” continua seria povestilor “Carnetul de Vise & Visuri” și “Friendship Affairs”, lansate in primavara lui 2014, respectiv toamna 2015. Poate ca o sa va sune ciudat faptul ca, imi place sa mentionez de fiecare data ani, uneori si luni sau date exacte. Daca fac asta, inseamna ca au insemnat ceva pentru mine si ma bucur ca memoria mai este de partea meaJ

Ca sa citez din materialul scris de mine si trimis colegilor din presa acum vreo doua saptamani, “Intalnirile neintamplatoare sunt cele care ne imbraca pentru toata viata”.

louise-and-thelma-copy

Intalnirile acestei editii sunt: “Cella Serghi o intalneste pe Magdalena Radulescu”, “David Bowie meets Grace Jones”, “Constantin Brancusi meets Peggy Guggenheim” si “Thelma meets Louise”.

grace-and-bowie-copy

magdalena-si-cella-copy

peggy-si-brancusi-copy

Multumiri speciale: Vlad Popa (face parte din echipa mea, este minunat, a compus textele cartolinelor si a ales impreuna cu mine culorile carnetelor), Dan Butoi,(am fost colegi la Saatchi & Saatchi acum ceva vreme si mi-a facut DTP-ul proiectului), Anda Stancescu, Uncut Advertising (am fost colege la Saatchi & Saatchi si cu ea am produs carnetele), Silvana Catalinescu (regina minunata a colajelor de la @scat_collage_design), Alberto Grosescu (pentru pozele de produse pentru site-uri si reviste). Ii multumesc Valentinei Iancu (Muzeul National de Arta Contemporana), care, atunci cand i-am povestit despre ideea intalnirilor neintamplatoare si i-am mentionat pe Guggenheim si Brancusi, mi-a dat ideea sa fac un carnet cu Cella Serghi si pictorita Magdalena Radulescu.

intalnire-bowie-si-jones-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

intalnire-bowie-si-jones-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

intalnire-brancusi-si-guggenheim-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

intalnire-brancusi-si-guggenheim-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

intalnire-serghi-si-radulescu-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

intalnire-serghi-si-radulescu-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

intalnire-thelma-si-louise-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

intalnire-thelma-si-louise-cartolina-by-silvana-catalinescu-copy

Carnetele costa 55 de lei si pot fi achizitionate de pe Molecule-F (http://www.molecule-f.com/ro/ si din concept store), http://www.morodan.com.ro, ClassIN (Bdul Aviatorilor 47) si in curand, de pe http://visuell.ro, http://www.okian.ro si din camera cu comori destepte Loot Forever, din Splaiul Independentei 4 / https://lootforever.com

___________________________________________________________________________

Pentru 2017 am deja schitate cateva povesti cu intalniri neintamplatoare. Sper sa va surprind si promit sa plantez multi copaci in viitor, pentru toata hartia consumata in aceasta noua editie limitata (doar 200 de carnete).

___________________________________________________________________________

Pentru Prieteni, pentru Viata, pentru Neasteptat, pentru Totdeauna.

 

#intalnirineintamplatoare #encountersnotebook

********************************************************************************************************************************************************************************************

PS: Am ales sa urc aici carnetele fotografiate de mine pe masuta de cafea acoperita cu un macramé facut de bunica mea paterna, in anii ’80.

**********************************************************************************************

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here