READING

In weekend mergem la V for Vintage

In weekend mergem la V for Vintage

V for Vintage este unul dintre targurile mele preferate. Se intampla de doua ori pe an, primavara si toamna si am grija de fiecare data sa fiu in Bucuresti cand se organizeaza, ca sa nu ratez bunatatile de acolo.

Sambata, 5 aprilie si duminica 6 aprilie avem o noua editie V for Vintage in spatiul cultural de la Sala Dalles. Tema de anul acesta este Portobello Market, inspirata de celebrul Portobello Road Market din Londra.

Ne vom delecta cu expozantii “cu state vechi” din zona vintage, care s-au pregatit cu bijuterii si haine aduse direct de la Portobello Market, cu designerii romani de pe Molecule F, cu o colectie capsula realizata special pentru aceasta ocazie de Andreea Badala (MURMUR) iar prietenele de la Iubirrre vor vinde ultimele tricouri ramase din seriile Book Cover Tee, la standul special amenajat.

Daca aveti copii, puteti sa ii aduceti cu voi si sa ii lasati in “Kids Room by Reciclare Creativa”, la etaj. Sunt organizate acolo  workshopuri care ii vor tine ocupati in timp ce voi veti porni la vanatoarea de comori.

Ne vedem la V for Vintage, asadar.

 

Pe curand!

 

Surse de inspiratie foto: V for Vintage, http://shopportobello.co.uk, http://bookshop.nationalarchives.gov.uk

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here