V for Vintage the 17th

profile_pic

Unul dintre evenimentele la care merg cu aceeasi placere, inca din toamna lui 2008, este V for Vintage.

I-am urmarit traseul bucurestean, de doua ori pe an (toamna-iarna), prin case frumoase, de poveste.

Am cunoscut oameni cool, adevarati colectionari de vintage; designeri romani (inca de la primul V for V); am legat parteneriate impreuna cu clientii mei de PR trecuti si sunt sigura ca si in viitor vor fi ocazii faine.

macheta_fara_sigle

Anul acesta, tema aleasa de Laura Calin (Mrs. V, cum ii spun eu) este Diversitatea. Ca sa citez din textul de invitatie primit la finalul verii trecute: “Creativitatea reprezinta forma cea mai inalta pe care o poate atinge imaginatia umana. Diversitatea sustine si potenteaza creativitatea, atat ca proces cat si ca produs final.”

noemi-v-for-v

CREATIVITATEA nu tine cont de GEN, RELIGIE, ETNIE, ORIENTARE SEXUALĂ, VARSTĂ, STATUT SOCIAL, NAȚIONALITATE etc

Am lasat special cu caps paragraful de mai sus, pentru ca am pretentia ca, in secolul 21, in Romania, in intreaga lume, sa nu mai existe homofobie.

Ne vedem la V for Vintage, la Grand Hotel du Boulevard: 12/13 noiembrie (sambata si duminica), intre orele 11:00 – 20:00.

final-material

Am fost si in juriul editiei (selectia designerilor romani pentru targ) si pot sa va spun ca am avut bucuria sa dau note frumoase unor oameni pe care am avut ocazia sa ii intalnesc (si am fost obiectiva si ma bucur) si unor tineri designeri de care nu auzisem si pe care abia astept sa ii intalnesc!

Pe mine ma gasiti la standul prietenilor de la Iubirrre. Aduc niste piese vestimentare & cosmetice primite cadou in ultimele luni. Le vand la preturi extrem de interesante si toti banii vor merge catre cateii din adapost. Interested?

“Be kind for real”, vorba prietenei Daniela Groza.

#17 #vforvintage

Surse foto: V for Vintage

Info utile:

V for VINTAGE | romanian design & vintage culture

Like Facebook | Follow Instagram

Follow Twitter

Delights la sedinta foto de la Studio 82, intr-o frumoasa zi de septembrie:

Hair by Negrisan George-Bogdan
 / Make-up by MAC Cosmetics
 / Photos taken by: Mike Nicolaév at Studio 82

Goodies + frufru, Urban Monkey, M60


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here