READING

Walking The Streets of Love with Hungry Eyes

Walking The Streets of Love with Hungry Eyes

deschidere mare

Remember “Camasa alba de vacanta”, lansata anul trecut, impreuna cu Pineberry Shirts si cu grafica Skin Deep? Ei bine, anul acesta am inlocuit palmierii cu doua teme distincte, cu care rezonez de cand ma stiu.

Walking Mendeleev with Love

Walking Mendeleev with Love

 

Walking The Streets of Love” este un mesaj de sustinere si un tribut adus comunitatii LBGTQI+ si luptei acesteia pentru drepturi egale. Ideea mi-a venit la Gay Pride-ul de anul trecut, in timp ce marsaluiam alaturi de prietenii mei si de familia mea. Mi-am imaginat cum va arata camasa alba de vacanta din aceasta vara. Stiam ca va fi cu scrisul pe spate, in culorile steagului gay. Doua luni mai tarziu, in timp ce ma bucuram impreuna cu fiul meu de expozitia Rolling Stones de la Galeria Saatchi din Londra, a venit si inspiratia copy-ului; exact in momentul in care a inceput melodia “The Streets of Love”: WALKING THE STREETS OF LOVE, asta era!

Le-am scris imediat Alinei Rachieru, https://www.pineberry.ro & Marinei Moldovan, http://touchskindeep.com. Ne-am intalnit si am povestit si, daca tot intrasem intre timp in 2017, trebuia sa fie si un omagiu mic adus filmului “Dirty Dancing”, care implineste anul acesta 30 de ani de la premiera. Asa ca “HUNGRY EYES” a fost a doua alegere de copy, care vine cu un desen by Marina. “Hungry Eyes” este si un manifest feminist (citez acum din Robert Ratiu.)

Virginia Lupu

Virginia Lupu

 

Daca anul trecut am colaborat cu Felicia Simion, anul acesta am lucrat cu artista Virginia Lupu – samsarainsahara.tumblr.com. Ii vazusem lucrarile la Galeria Suprainfinit, anul trecut si mi-au placut mult, erau din “filmul meu”.

Grafica ambelor camasi a fost semnata de Marina Moldovan.

Shootingul a fost realizat pe Strada Mendeleev, in imprejurimile sale si in interiorul bistroului A3.

Camasa alba de vacanta 2017, grup copy

La fel ca la prima editie, mi-am dorit ca modelele sa fie real people. La editia din 2016 i-am avut pe Diana Marasoiu & Florin Ioanitescu, autorii blogului Escapism.

de la stanga la dreapta, Marina Moldovan, Noemi Meilman si Alina Rachieru

de la stanga la dreapta, Marina Moldovan, Noemi Meilman si Alina Rachieru

 

Protagonistii editiei 2017 sunt:

“Walking The Streets of Love”:

Raluca Rosu, blogger @ dailytutliputli.com & Vivian Dunger

Paul Dunca, artist & performer si Mihai Baltac, artist (issuu.com/monomihai)

“Hungry Eyes: Diana Nica, copywriter si prietena buna a Marinei.

Cu Robert Ratiu, by Alina Rachieru, Pineberry Shirts

Director artistic a fost dragul meu prieten Robert Ratiu. Si am spus tot cu asta!

Always Walking The Streets of Love copy

Walking The Streets of Love Raluca si Vivian 2 copy

Walking the Streets of Love, Raluca Rosu si Vivian Dunger

Walking the Streets of Love, Raluca Rosu si Vivian Dunger

Fotografiile au fost trase de Virginia cu un aparat Contax t2, cu film Fuji 200iso. Nicio fotografie nu a fost retusata.

Make up Diana Nica: Vicky Ghigeanu, care nu este make-up artist, lucreaza in marketing, dar este pasionata de subiect (primul ei job a fost la Sephora). Stiam asta, pentru ca am lucrat impreuna anul trecut, cand Vicky a fost marketing executive la OPTIblu.

Hungry Eyes, Diana Nica

Hungry Eyes, Diana Nica

Making of:

Robert Ratiu si Virginia Lupu, making of

Robert Ratiu si Virginia Lupu, making of

Diana Nica si Vicky Ghigeanu, make up session la A3

Diana Nica si Vicky Ghigeanu, make up session la A3

Robert Ratiu, Raluca Rosu si Vivian Dunger, Walking The Streets of Love

Virginia Lupu si Diana Nica, A3

Virginia Lupu, Paul Dunca si Mihai Baltac, garden of love

Virginia Lupu, Paul Dunca si Mihai Baltac, walking the streets of love on Mendeleev street

Virginia si Diana, A3

 

Camasile pot fi achizitionate de pe www.pineberry.ro, touchskindeep.com, din concept store-ul Molecule-f din Mall Promenada si de pe https://www.molecule-f.com.

Pretul unei camasi este de 160 de lei.

La fiecare camasa “Walking The Streets of Love” vanduta, 10 lei vor merge catre organizatia nonguvernamentala MozaiQ. mozaiqlgbt.ro.

So let’s Walk The Streets of Love si bucurati-va de viata!

#CamasaAlbadeVacanta  #THEholidayshirt

#NoemiXPineberryXSkindeep  #WalkingTheStreetsOfLove #HungryEyes17

________________________________________________________________________________

Povestea camasii albe de vacanta a inceput in primavara lui 2015, atunci cand am intalnit-o pe Alina  la cursurile Naked PR (unde predau alaturi de Vicki Nicola). Vroiam sa fac o camasa alba, simpla, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Discutiile au demarat in toamna lui 2015, atunci cand mi-am facut ordine in fotografiile facute in aventura mea americana de 6 luni si a gasit doua fotografii cu palmieri, numai bune de imprimat pe spatele camasilor. Proiectului i s-a alaturat si Marina Moldovan, care a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste imagini si a completat colectia cu un pandantiv realizat impreuna cu Moogu si un costum de baie. Proiectul a fost lansat in vara lui 2016 si ne dorim sa il continuam anual.

before final material

Gay OK nu este un privilegiu, ci un drept.

Am scris despre asta de cate ori am avut aceasta ocazie. Mai jos este link-ul materialului de anul trecut, scris la invitatia Ioanei Ulmeanu de la ELLE, inainte de Pride-ul de la Bucuresti.

http://www.elle.ro/lifestyle/gay-ok-de-noemi-meilman-482071/

Ne vedem la Pride, pe 20 mai.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here