La nuit et le Jour

deschidere mare,Solluna 143

Pentru ca sunt minunate, sunt numai bune de purtat in aceasta perioada si pentru ca echipele din spatele lor muncesc cu pasiune, astazi va prezint o parte dintre brandurile pe care le am deja sau sunt pe lista de dorinte apropiate.

Wine 4 Skin

Wine 4 Skin este un brand romanesc de produse de ingrijire, lansat anul acesta. Gama este formata din crema de noapte (pe care o folosesc deja de 2 saptamani si este minunata), serum de ochi (abia l-am inceput) si crema de zi. Produsele sunt vegane, evident ca nu sunt testate pe animale iar ambalajele sunt din sticla si din carton reciclat.

W4S_NIGHTCREAM_ING HIGH RES copy

Creatoarea Wine 4 Skin este Corina Scheusan, medic de profesie (am cunoscut-o acum vreo 2 ani, la unul dintre cursurile Naked PR ale lui Vicki Nicola) si mi-a povestit atunci ca lucreaza la acest proiect.

Produsele de bază Wine 4 Skin conțin extracte și uleiuri din plante care se regăsesc pe domeniul “La Migdali” (www.lamigdali.ro) din Valea Scheilor, in regiunea Dealu Mare, un loc încărcat de istorie și de povești. Ca o paranteza, recomand si vinurile. Eu am baut vinul alb si este superb. Gama poate fi achiziționată de pe site-ul oficial, www.wine4skin.ro. Instagram: @wine4skin

Starry night, Bon Bijou

Bon Bijou continua seria Art as Jewelery. Noua colectie, Starry Night este inspirata de Vincent van Gogh si este fermecatoare.

Bon Bijou Starry night, coliere

Am adorat imaginile de campanie, produse de Raluca Leafu & echipa sa minunata.Starry Night stars stralucesc pe site-ul oficial, https://www.bon-bijou.com. / @bonbijou

Bon Bijou Starry night, cercei

 

NALU - The LIGHT Briefs

Nalu revine frecvent in atentia mea. Chiar daca nu ma caracterizeaza minimalismul, lenjeria lor m-a fermecat din prima. Am un body Nalu pe care il consider necesar atat la orele de pilates cat si la o pereche de jeans sau o fusta petrecuta. Azi pun aici lenjeria, in stare de simplu. / @naluunderwear.

NALU - The LIGHT Set

Sommervoort

Sommervoort este un brand nou, tot din zona minimalista. Este sora mai mica a lui Sunglasscurator iar lumanarile Summer in The City si Endless Summer sunt perfecte pentru iarna asta in care unii dintre noi viseaza deja la verile calde si verzi si albastre. Endless Summer e deja pe lista de cumparaturi. / @sommervoort.

Sommervoort 2

Pineberry, brandul cu care am cea mai longeviva colaborare (Camasa Alba de Vacanta, impreuna cu Alina Rachieru) a lansat rochia-camasa numai buna de purtat prin casa, peste colanti sau peste jeans, de ce nu? Rochia asta in dungi este preferata mea. O gasiti aici.

Pineberry, rochia lejera

Solluna 91

Solluna Sleepwear are acele camasi de noapte pe care vrei sa le scoti si in strada si sa le porti cu ciocate sau pantofi sport si un pullover XXL, in orice zi a saptamanii, mai ales in aceasta perioada. Designerul Solluna este Ana Alexe, care spune o poveste memorabila  cu fiecare piesa creata. Brandul este din Iasi. Pe Ioana, ownerul Solluna nu am cunoscut-o, dar ne-am corespondat acum cateva zile. Ileana Sebe se ocupa de linia artistica si va invit sa o urmariti contul @solluna_sleepwear. Este o poezie.

Solluna scrie: “Go to sleep wearing something that you love”.

Iar eu zic asa, in completare: ….Si trezeste-te in aceasta realitate in care “the show must go on”.

Surse foto: toate cele de mai sus

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here