READING

In vizita la Valentina Vidrascu

In vizita la Valentina Vidrascu

Ieri la amiaza i-am facut o vizita designerului basarabean Valentina Vidrascu, in showroom-ul sau aflat pe una dintre strazile preferate din Bucuresti, General Berthelot, la nr. 5.

Anca Apolozan la Valentina Vidrascu

Anca Apolozan la Valentina Vidrascu

Dupa ce am intrat in gangul care cu siguranta ca daca ar putea sa vorbeasca, ar avea multe povesti de spus, am pasit intr-un mic vestibul cu o scara spiralata care mi-a adus aminte de scara casei copilariei mele de la Campina. generic levitra no prescriptionDeja m-am simtit ca acasa. Iar dupa ce am ajuns in capul scarilor si i-am imbratisat pe Anca Apolozan de la The Practice si pe dragul meu Marian Palie, am vazut o adevarata parada a iilor Valentinei Vidrascu, asezate intr-un sir si am avut senzatia ca in curand se vor desprinde de pe umerasele din lemn si vor incepe sa danseze.

Marian Palie si iile Valentinei Vidrascu

Marian Palie si iile Valentinei Vidrascu


Iile expuse in incaperea care odata a fost un salon cu parfum de carti fac parte din capsula toamna-iarna Valentina Vidrascu.


Designerul si-a facut aparitia din birou si m-a invitat pe canapeaua comoda, la placintele delicioase pregatite de o buna prietena de la Chisinau (cu nuci si cu dulceata, o minune), la bomboane moldovenesti si la un paharel de cognac (‘’un adevarat leac”).

Apoi nu m-am mai oprit din fotografiat – iile, rochiile ie aflate in incaperea de proba, absolut superbe, cu lucraturi unicat.

Spatiul acestei case de secol XIX a fost amenajat impecabil de catre arhitectul Attila Kim,

Sobele originale au fost reconditionate iar covoarele lucrate manual au fost aduse din Basarabia.

La scurta vreme dupa sosirea mea au ajuns si Camelia Sucu, Miruna Ardelean si Attila Kim si cu greu m-am desprins din acest loc incarcat de energie pozitiva, unde as mai fi ramas ore intregi, daca nu trebuia sa merg la o intalnire.

Va recomand cu caldura sa vizitati site-ul si pagina de Facebook Valentina Vidrascu si apoi sa veniti in showroom pentru a incerca bluzele din capsula. Fiecare are un nume, o identitate proprie.

www.valentinavidrascu.rowww.facebook.com/ValentinaVidrascuOficial

Mai jos sunt cateva dintre aceste piese-zestre, cum le numesc eu. Piese care se lasa mostenire din mama in fiica.

Bianca

Bianca

Bucovina

Bucovina

Elena

Elena

Vanda

Vanda

Anda

Anda

 

un cadou inspirat de la Valentina Vidrascu and team

un cadou inspirat de la Valentina Vidrascu and team

Surse de inspiratie foto: Valentina Vidrascu, arhiva personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here