ABSOLUT Transform Today

ABSOLUT Vodka a reusit sa se mentina tanara, la venerabila varsta de 134 de ani. Cum a reusit? Prin imagini puternice, campanii vizuale memorabile. Am lucrat pentru acest brand o scurta vreme (2005-inceputul lui 2006) si am cateva imagini preferate, cele din campania cu orase.

In aceasta luna ABSOLUT a lansat o noua campanie care implica patru artisti internationali care au in comun curajul creativ.

Yoann Lemoine, cunoscut sub numele de Woodkid. Pentru cine nu buying viagraa auzit inca de el (desi ma indoiesc), este un artist francez care din ilustrator si designer a devenit muzician si regizor de clipuri muzicale si producator.

Aaron Koblin este un artist american de arta digitala, celebru pentru spectacolele vizuale pe care le orchestreaza.

Yiqing Yin este un fashion designer cu origini Chinese iar la origini a fost sculptorita.

Rafael Grampá este un autor de romane grafice din Brazilia, iar povestile sale sunt adevarate spectacole fantastice.

Spoturile campaniei pot fi vizionate pe absolut.com sau pe canalul ABSOLUT de YouTube: www.youtube.com/absolut.

Iar eu va invit pe pagina de Facebook ABSOLUT Romania: https://www.facebook.com/ABSOLUTRomania pentru a fi la curent cu desfasurarea acestei campanii creative si indraznete.

Voua ce v-ar placea sa faceti in viitor? Mie mi-ar placea sa fac un curs de istoria artei.

Surse de inspiratie foto: 2Active PR, http://mariacierva89.blogspot.ro, http://annainherwonderland.com, http://www.infovis.net

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here