Un Craciun asa cum vreau eu

deschidere mare

In fiecare an, pentru ca sarbatoresc in luna decembrie si Hanukah si Craciunul, am grija sa cumpar cadourile pentru prieteni din timp, pentru a evita aglomeratia din magazine si mai ales traficul infernal din Bucuresti. Apoi imi iau o zi in care sa cumpar cadourile pentru familia mea si pentru mine.

final material

Anul acesta am decis sa fac altfel: Am cumparat cadourile pentru prieteni din timp (inca din luna septembrieJ), dar le-am lasat pe cele personale, cu lista pregatita, pentru aceste zile foarte pline si obositoare. Sunt zile in care am de pregatit rapoarte pentru clientii mei, in care am si cate 3-4 intalniri pe zi. Cele 8 ore de munca “clasice” s-au trasformat intr-un program in care imi raman doar 4 ore de somn pe noapte si incarcarea laptopului si a telefonului de cateva ori pe zi.

Am realizat ca tot ce trecusem in lista mea de shopping pentru Craciunul 2018 nu are o relevanta atat de mare in fata linistii mele si mai ales a sanatatii mele. Si, cum pe lista rezolutiilor din 2018 era trecuta si o asigurare de viata, am decis sa inchei acest an cu marele pas pe care trebuia sa il fac responsabil inca de la inceputul anului: mi-am facut o asigurare de viata “asa cum vreau eu”, pentru mine si pentru familia mea.

O intalnire cu un agent de la Metropolitan Life, avand deja intrebarile pregatite, mi-a adus un “cadou” nepretuit pentru linistea mea: o asigurare care imi va face somnul mult mai linistit si o dovada de maturitate care transforma expresia “Mie nu mi se intampla” in “Daca se intampla ceva grav, stiu ca eu sau familia mea suntem acoperiti din punct de vedere financiar.

Am vrut sa marchez cumva aceasta decizie in acest jurnal public pe care il tin pe blog, si in care scriu doar despre ce imi place si despre recomandari sincere, dupa ce testez un produs sau un serviciu.

o echipa fantastica, intr-o zi geroasa de decembrie

o echipa fantastica, intr-o zi geroasa de decembrie

Sanatatea este cel mai de pret cadou pe care il avem si ea trebuie protejata, mai presus de orice alt cadou la care ne gandim.

Aici este si povestea spusa pe scurt, realizat cu ajutorul unei echipe minunate, acum cateva zile.

 

Sa fiti sanatosi si va doresc un an bun si intelept. Pe curand!

final 2

Surse foto: McCann PR, Denisa Armasu

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here