READING

Festivalurile de decembrie de la Bucuresti

Festivalurile de decembrie de la Bucuresti

The Museum

Avem un weekend cu doua festivaluri de film in Bucuresti si I will do my best sa ajung sa vad cateva.

Asadar:

Ben Gurion Epilogue

Aflat la cea de a 8-a editie, Festivalul de Film Evreiesc a inceput ieri si se va incheia duminica, 16 decembrie. Proiectiile filmelor au loc la Cinema Horia Bernea de la MTR, Cinemateca Union si la Cinemateca Eforie.

Ieri a fost difuzat documentarul lui Yariv Mozer, „Ben Gurion Epilogue” (2016), in prezenta regizorului, la MTR.

Pentru azi va recomand documentarul „The Museum” (2017, Israel; 74’), in regia lui Ran Tal. In zilele urmatoare, la Cinemateca Union sunt proiectate  „A Language Fading, A Fading Cuisine” (2017, Turcia; 60’) și „Back to Berlin” (2018, Marea Britanie; 79’).

Revin in curand cu doua interviuri cu regizorii Yariv Mozer si Ran Tal care sunt acum in Romania si se bucura de iarna de la noi, venind de la +20 de grade.

NexT_poster_2018

Tot ieri a inceput editia cu nr. 12 a Festivalul International de Film NEXT, desfasurat la Cinema MTR. Pana in 17 decembrie vedem scurtmetraje din 20 de tari, iar anul acesta va fi un festin de documentare portugheze.

Vizionare placuta si pe curand! Revin cu targurile interesante care se intampla tot in acest weekend.

Surse foto: NEXT, Th Practice, IMDB.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here