Asa cum vreau eu

deschidere mare, asa cum vreau eu

La finalul lunii trecute am invatat sa fac pizza “asa cum imi place mie”, cu ingredientele mele preferate – o idee foarte simpatica si potrivita cu tema evenimentului: lansarea unui nou produs Metropolitan Life, “Asigurarea Asa cum vrei tu”.

atente la cum se face pizza

atente la cum se face pizza

Am mai scris despre acest subiect si anul trecut si probabil ca o voi mai face si in viitor, pentru ca este genul de informatie care ne priveste pe toti, intr-un anumit moment al vietii: fie ca suntem singuri si nu vrem ca parintii nostri sa duca greul in cazul in care ni se intampla ceva; ca traim intr-un cuplu, si nu dorim sa fim o povara pentru partener sau pentru copiii nostri; ca vrem sa avem o pensie privata decenta si sa stim ca, in cazul unor investigatii medicale sau interventii si tratamente, avem un depozit de bani la care putem apela.

Sunt o persoana cheltuitoare, dar ordonata. Am citit acum cativa ani “Jurnalul Agathei Christie” si m-am regasit in toate carnetele ei de notite, de la cele pe care le folosea ulterior pentru a scrie policieurile sale celebre si pana la calcule financiare si liste de cadouri & de cumparaturi.

Am si eu un astfel de carnet de calcule financiare, pe care il tin de ceva vreme, si ma ajuta sa imi platesc darile lunare si sa tin o evidenta a cheltuielor. Asa pot sa apreciez exact cati bani pot aloca (si o voi face) asigurarii “Asa cum vrei tu”, asigurare care se valideaza cu ajutorul unui agent.

aluatul de pizza

MChef, boneta

MChef, ingrediente

“Asa cum vrei tu” inseamna ca este o asigurare flexibila, care te ajuta sa ai o plasa de siguranta, o serie de beneficii de protectie, in conditiile stabilite de tine. Exact ca atunci cand vrei sa faci o pizza si stii ce buget ai la dispozitie pentru cumpararea ingredientelor. Costurile pentru fiecare clauza in parte sunt la vedere si pot fi verificate de asigurat in timp real.

La anumite momente, in timpul asigurarii,  clientul poate primi inapoi 30% din sumele platite pentru anumite riscuri, daca acestea nu au avut loc, cum ar fi spitalizare si chirurgie sau deces. Practic acesti 30% sunt platiti pentru un anumit risc, daca evenimentul nu are loc. Daca evenimentul are loc, compania platestedespagubirile stipulate in contract.

dovada ca am framantat aluatul de pizza

dovada ca am framantat aluatul de pizza

Mie mi-a placut modularitatea produsului. Pana cand ma intalnesc cu agentul Metropolitan Life, i-am pregatit o lista de intrebari de baza si le voi nota aici, impreuna cu raspunsurile primite.

  1. Pot numi aceasta asigurare o investitie? Pot scoate o parte din bani si daca nu apare un eveniment nefericit in viata mea? Care ar fi procedura? Orice asigurare poate fi considerata o investitie in bunastarea noastra pe termen lung. Asa cum vrei tu este proiectat să ofere clienţilor protecţie pe termen lung pentru familia şi viitorul lor. In cazul in care au optat si pentru componenta investitionala, clienţii pot începe să-şi răscumpere investiţiile începând din al treilea an de contract şi sunt informaţi permanent asupra valorii investiţiilor lor şi sumelor pe care le pot răscumpăra prin intermediul platformei e-Customer.Totodata este posibila retragerea de sume parțiale din cont în situațiile în care clientul are nevoie de resurse financiare pentru a-și îndeplini anumite planuri.
  2. „Asa cum vrei tu” a aparut in urma unui studiu realizat de Metropolitan Life Romania, in conditiile in care o asigurare de viata este incheiata in primul rand pentru protectia familiei. Care ar trebui sa fie suma minima pentru ca un asigurat sa beneficieze de o pensie decenta, de ajutor in caz de urgente medicale sau alte intamplari nefericite? Prima de asigurare se stabilește de client împreună cu consultantul și depinde de nevoile fiecărui client, de momentul în care decide să încheie polița, gradul de risc, venituri șamd. Nu exista o suma minima sau maxima pe care un client ar trebui sa o aloce pentru prima de asigurare, intrucat aceasta depindede foarte multe variabile.
  1. Pot beneficia de aceasta asigurare si familiile monoparentale sau cuplurile necasatorite? De aceasta asigurare poate beneficia oricine. Chiar daca ea este o solutie optima pentru familiile cu copii, ea poate fi accesata de oricine si aduce beneficii la fel de flexibile.
  1. Pot opta independent de asigurarea „Asa cum vrei Tu” pentru o componenta investitionala cum este Invest Plus, pentru studiile academice ale fiului meu? (poate ca suna pompos, Avi are aproape 8 ani, dar creste atat de repede!). Invest Plus este o componenta care se poate adauga la asigurarea Asa cum vrei tu, cu obiectivul de a strange bani pentru studiile copilului. De asemenea, poate fi atasata si Asigurarii pentru copii, daca parintele doreste sa achizitioneze un astfel de produs.
  1. Clauza „Top Protect” ce poate fi atasata la asigurarea Asa cum vrei tu ofera despagubiri de pana la 1 milion de Euro anual sau pana la 2 milioane de Euro pe viata. Cati bani ar trebui a platesc lunar pentru a beneficia de aceasta clauza in cadrul asigurarii si in ce cazuri se aplica? Aceasta clauza acopera necesitatea clientului de a beneficia de tratament specializat in strainatate pentru afectiuni grave, cum ar fi tratamentul cancerului, interventie chirurgicala de by-pass coronarian, neurochirurgie sau transplant de organ/ maduva osoasa. Costul lunar pentru aceasta clauza este de 30 de lei pentru copii pana la varsta de 18 ani si 71 de lei pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 – 64 ani
  1. Care sunt cele mai importante 5 evenimente din viata unei persoane pe care ar trebui sa le acopere aceasta asigurare? Cele mai importante 5 evenimente din viata care ar trebui sa fie acoperite de aceasta asigurare sunt: decesul din orice cauza, invaliditate permanenta din accident, spitalizare din accident sau spitalizare din accident si imbolnavire, chirurgie din accident sau chirurgie din accident si imbolnavire, afectiuni grave.
  1. Am citit despre bonusurile de loialitate primite o data la 10, 15, 20 de ani de la incheierea politei, sau bonusurile acordate unor evenimente precum casatoria, nasterea unui copil, admiterea la facultate, nunta de argint, etc. Exista un bonus si pentru cei care hotarasc sa isi ia un an sabatic sau isi incep o noua cariera? Bonusurile menționate, pentru 10, 15, respectiv 20 de ani de la incheierea politei sunt valabile, insa nu exista niste bonusuri oferite in cazul unei schimbari in cariera sau in cazul in care titularul politei doreste sa isi ia un an sabatic sau o vacanta prelungita.
  1. Daca persoana asigurata nu poate plati suma alocata intr-o luna, cum ar trebui sa procedeze ca suma sa fie portata pentru luna viitoare? Există o perioadă de grație între 30 și 45 de zile pentru efectuarea plății, așadar, da suma poate fi portată în luna următoare cu condiția încadrării în acest interval de timp.
happy shinning pizza makers, asa cum vor ele

happy shinning pizza makers, asa cum vor ele

Imi place acest produs, mi se pare ca se adreseaza tuturor si ca fiecare isi poate alege, in functie de bugetul familiei, o asigurare decenta si care sa acopere o parte din grijile cotidiene.

in action

my first pizza asa cum vreau eu

my first pizza asa cum vreau eu

my lacto vegetarian pizza

my lacto vegetarian pizza

MetLife implineste anul acesta 150 de ani de la infiintare, ceea ce mie imi ofera o oarecare siguranta: daca a rezistat Razboaielor Mondiale, Razboiului Rece, rasturnarilor regimurilor comuniste-dictatoriale de la finalul anilor 80 si schimbarilor care se intampla sub ochii nostri, in prezent, inseamna ca da, este o companie care isi respecta clientii. Iar „Asa cum vrei tu” este un model de asigurare care poate fi luat in considerare de fiecare dintre noi. Eu am optat mereu pentru independenta financiara si m-am bazat in primul rand pe mine si pe resursele mele. Asa cum vreau eu.

perfect pizzas. Una e a Oanei Calin:)

perfect pizzas. Una e a Oanei Calin:)

pizza ladies, Sonia Argint Ionescu, Andreea Vasiliu si Mara Wagner

pizza ladies, Sonia Argint Ionescu, Andreea Vasiliu si Mara Wagner

Ruxandra Vasilescu si Oana Calin, McCann PR

Ruxandra Vasilescu si Oana Calin, McCann PR

Pizza I made, homage to all my Italian movies

Pizza I made, homage to all my Italian movies

Metlife and McCann PR teams

Metlife and McCann PR teams

Surse foto: MetLife Romania, McCann PR, arhiva personala

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here