The Runners for Hospice

George, Laura, Tiberiu si Andrew

Prietenul si vecinul meu Tiberiu Capudean, impreuna cu alti prieteni dragi – Laura, Andrew si George se afla in prezent pe coasta de vest americana si pe 14 februarie vor alerga la maratonul din Los Angeles.

Cei patru au plecat in America pe propria cheltuiala – bilete de avion, cazare & Co iar participarea lor la acest maraton are un scop precis: sa adune bani pentru renovarea celui de al treilea centru Hospice Casa Sperantei, care va fi unul socio-medical – casa istorica din Adunatii Copaceni, donata de catre familia Florescu (ati auzit de fratii Florescu, unul dintre ei mi-a fost boss si coleg la Saatchi & Saatchi, Radu Florescu).

Ati auzit si de Hospice Casa Sperantei, sunt sigura, si daca nu, va invit sa aflati mai multe detalii aici. Mai ales despre Hospices of Hope.

Hospice Adunatii Copaceni

Eu am scris astazi aceste randuri cu gandul ca cei care le citesc vor dona. Si un leu conteaza, orice suma se va regasi in renovarea casei, dotarea cu mobilier si aparatura de specialitate si pregatirea cadrelor medicale.

Daca vreti cifre si sunteti curiosi sa aflati cate persoane au fost ingrijite pana acum de catre oamenii minunati care lucreaza la Hospice, toate, dar toate informatiile sunt aici:

Voi reveni cu povesti despre Hospice. Fiecare dintre noi se poate imbolnavi. Cu totii vom imbatrani. Haideti sa ne pese mai mult. Va multumesc.

Tiberiu & friends, va tin pumnii, sa aveti antrenamente bune si sa duceti maratonul pana la capat!

 

Foto: Tiberiu Capudean, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here