I am Retro Future

deschidere mare

Ma rog, as putea spune ca sunt mai mult retro decat future, dar m-am simtit putin mai tanara atunci cand am primit propunerea Sandrei Cristu (una dintre studentele mele eminente Naked PR) sa pozez pentru campania de promovare Retro Future.

profil retrofuture

Si acum sa va spun ce este Retro Future: Ei bine, http://retrofuture.co

Este prima platforma  de imagine dedicata generației Y din Romania (adica cei nascuti in perioada 1981 – 2005). Mai exact, echipa de creatie de aici ofera servicii complete in moda, fotografie, design interior si consultanta de imagine. In spatele acestui atelier creativ se afla Anca Miron si Ioana Cristina Casapu, nume despre care cu siguranta ca ati auzit pana acum. Sunt mileniste, talentate si conectate la toate curentele retro-future din oras. Cele doua au o echipa senzationala despre care am auzit numai lucruri bune.

Pot sa va spun ca m-am distrat la sedinta foto de la Lokal, o casa superba de pe strada Eminescu, iar Adrian Anechitoaie, fotograful, a fost minunat.

Va invit sa le vizitati si pagina de Facebook si sa veniti sa le urati succes la Lokal, in seara de 1 decembrie. Aici aveti toate detaliile: https://www.facebook.com/events/726722870749115/

Si pentru ca anul acesta se implinesc 25 de ani de la Revolutie si pentru ca o parte din inima mea va ramane mereu in Romania, am o poveste retro pentru milenisti:

Cred ca era prin anul 1983. Locuiam intr-o casa superba (nationalizata), la etaj. Bucataria era mereu deschisa, peste noapte incuiam doar usa care dadea spre holul cel lung si celelalte camere. Ei bine, intr-o dimineata de toamna, tata s-a trezit ca sa imi pregateasca micul dejun si vine repede sa ne trezeasca: “A disparut Gloria”. Gloria era, desigur, radio-ul la care ai mei ascultau in fiecare seara Radio Europa Libera. De regula asta se intampla in dormitorul lor, dar cu o seara inainte mama facuse o prajitura si am ramas cu totii in bucatarie pana tarziu. In afara de radioul Gloria, hotii devalizasera si frigiderul proaspat umplut, asta in timp ce toata casa dormea, inclusiv caniche-ul nostru imperial, Ulise. Ei bine, la acea vreme parintii mei inca mai predau Franceza si Romana la Scoala de Politie din Campina si nu stiu cum, dar in cateva ore a aparut Gloria. Ai mei i-au rugat pe politisti sa nu le faca nimic hotilor, sa se bucure de mancarea furata, important era ca si-au recuperat sursa principala de informatie, cutia aceea gri si “retro” in jurul careia ne adunam seara de seara. Asta pana cand am crescut mai mare si le-am confiscat radio-casetofonul ITT, la care ascultam topul muzical de la Vocea Americii. Dar asta este o alta poveste.

radio Gloria

Dragi Retro Future people, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte numai de proiecte frumoase si de clienti cu care sa lucrati bine. Astea sunt urarile noastre din PR, in general.

1

Meet Retro Future team, aici: http://retrofuture.co/team/

#ultimulracnet

 

Surse foto: Adrian Anechitoaie, http://www.proradioantic.ro

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here