People of Instagram. Part 1.

deschidere mare

In ultimele luni am avut mai mult timp pentru mine, departe de casa. Mai mult timp pentru mine a insemnat mai mult timp pentru familia mea, pentru cartile mele si pentru social media.

Am descoperit oameni cool, joviali, pe care i-as invita oricand la o cafea cu lapte & un croissant.

Incepand de astazi incep o noua serie pe blogul meu, in care voi prezenta conturile preferate de pe Instagram & pe cei care se afla in spatele acestora.

Bianca Sirbu

Bianca Sirbu este prima in lista mea. Optimista, cu postari care imi amintesc de mine acum 20 de ani, va invit sa ii urmariti contul, Bianca.Sirbu, pentru ca, asa cum scrie ea, “Happiness is homemade”.

Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este scenarist la Vocea Romaniei (emisiunea mea preferata din Romania). Il puteti urmari pe blogul sau si pe pe pagina de instagram BOGDANNICOLAI. Ieri a fost ziua lui si pentru ca nu am avut vreme sa scriu postarea, sper sa il surprind astazi cu acest cadou.

Dragi Bianca & Bogdan, sper sa ne vedem in curand la o cafea, pana atunci ne intalnim pe Instagram.

#peopletofollow #peopletoseek


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here