READING

O vara Aperol Spritz si un concurs artistic

O vara Aperol Spritz si un concurs artistic

Dragilor, cred ca ati aflat deja despre Campania cea simpatica Aperol Spritz si Molecule-F. Se numeste  “3 zile, 2 prieteni, 1 aventura”, pe scurt, 3,2,1 si:

Daca va aflati intr-un supermarket si cumparati o sticla de Aperol sau un kit promotional de Aperol Spritz puteti castiga un premiu estival: 3 zile, 2 prieteni, 1 aventura, adica o experienta VIP in compania a doi prieteni, timp de 3 zile.

Daca nu frecventati supermarket-urile (desi ma indoiesc), cu siguranta iesiti la terase, indiferent de orasul in care locuiti. Stati cu ochii pe intrarea terasei si cu siguranta ca va veti intalni cu o echipa  Aperol Spritz. Si daca beti si Aperol Spritz si sunteti zambitori, promoterii va vor inscrie in concursul in urma caruia puteti castiga premiul 3,2,1.

Si daca ati uitat reteta Aperol Spritz, o scriu mai jos:

 

3 parti de Proseco, 2 parti de Aperol, 1 spritz de apa minerala San Pellegrino, cateva cuburi de gheata, o felie de portocala, toate frumos turnate intr-un pahar balon si cu cei mai buni prieteni alaturi.

 

Acum vin si eu cu un concurs de weekend: Cine imi raspunde primul la intrebarea: “Ce muzeu din Venetia organizeaza serate artistice cu Aperol Spritz?” Va dau un hint: poarta numele unei mari mecena a artelor. Cine raspunde prima/primul primeste cadou o sticla de Aperol si doua volume “Secolul XX” din anii ’60 (nici eu nu ma nascusem inca). Succes si astept raspunsurile voastre rapide.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here