Susanne Kaufmann la Infrafit

Cred ca stie toata lumea adresa Infrafit, Strada Icoanei 40, singurul centru detox avizat din Romania, cu aparatura de filme SF care face adevarate minuni.

Recunosc ca programul meu incarcat mi-a tot amanat tratamentele aici, dar pana ajung (in luna iulie), va tin la curent cu cel mai nou “baby” din curtea Infrafit, via Mio Bio: tratamentele austriecei Susanne Kaufmann, ale carei produse bazate pe ingrediente naturale (sa nu uitam ca 60% din cremele pe care le folosim intra in sange) au devenit hit in ultimii ani, cu rezultate fantastice.  Susanne Kaufmann vine dintr-o familie cu traditie: strabunicul sau, Johann Kaspar Natter a deschis primul oficiu postal in Bezau. De aici si pana la hanul devenit ulterior hotel “sportiv” si apoi hotel si SPA au trecut cateva generatii de Kaufmanns, iar Suzanne continua traditia familiei. Aceasta a dezvoltat o serie de produse de ingrijire lucrand in echipa cu dermatologi si farmacisti iar brandul sau cu un portofoliu de 60 de produse holistice a devenit unul dintre cele mai cautate si mai folosite in cei 14 ani de cand se afla pe piata.

Foarte atenta la detalii, Suzanne Kaufmann a acreditat Infrafit Romania ca sa foloseasca produsele sale, iar specialistele Infrafit au fost trainuite timp de un an in celebra clinica austriaca.

Aici este site-ul SPA-ului austriac unde puteti citi mai multe despre istoria familiei: Hotel Post Bezau.

Iar aici sunt toate detaliile Infrafit, pentru tratamente trebuie sa sunati in prealabil:

https://www.facebook.com/infrafit.ro

http://www.infrafit.ro/programs/detox-programs/

 

Si site-ul Mio Bio: http://www.miobio.ro


Draga Raluca Iliescu, in iulie vin la tratamente, abia astept!

 

Surse de inspiratie foto: https://www.susannekaufmann.com, http://www.vebidoo.de, http://www.hotelpostbezau.com, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here