READING

O intalnire nepretuita dupa 13 ani

O intalnire nepretuita dupa 13 ani

Asa cum scriam acum ceva vreme, pe lista mea de rezolutii pentru anul acesta a fost sa ma vad cu prieteni minunati pe care nu am reusit sa ii intalnesc, luata de valtoarea ultimilor ani.

Dorina Soare era prima pe lista. A fost cea mai buna vecina pe care am avut-o vreodata, si m-am mutat de cateva ori pana in 2001, an in care am vazut-o pe Dorina ultima data.

Ne-am cunoscut in toamna anului 1996, cand m-am mutat in blocul cu 5 etaje construit in anul 1938 de pe Strada Luigi Cazzavillan. Locuiam cu chirie la ultimul etaj iar Dorina statea usa in usa cu mine. La acea vreme lucram la Ambasada Israel si veneam obosita acasa de la job sau de la facultate iar Dorina ma intampina cu zambetul pe buze si ma insotea deseori in plimbarile cu Iris, catelusa mea, pana in parcul Cazzavillan, care in anii ’90 arata ca in “Marile Sperante”.

Dorina mi-a cunoscut colegii de serviciu, prietenii, avem o multime de povesti adunate in cei trei ani cat am locuit acolo iar duminica trecuta i-am facut o vizita, insotita de fiul meu, Avi.

Am gasit o Dorina neschimbata, activa, care mi-a aratat cocheta cum s-a bronzat in timpul unei partide de tenis, care merge in continuare la Opera si la Ateneu si, la cei aproape 60de ani arata de cel  mult 46.

Si, pentru ca a fost ziua ei la inceputul lui aprilie, i-am adus cateva rasfaturi de la Sabon, unul dintre brandurile mele preferate la capitolul creme de corp, sapunuri si geluri de dus si produse de ingrijirea pielii pentru copii.

Posesoarele unui MasterCard Premium – Gold, Platinum, World sau World Elite beneficiaza intoate buticurile Sabon de 15% reducere. Aici este si site-ul oficial, http://www.sabon.ro/shop/ro/.

Am plecat de la Dorina si acum stiu ca ne vom vedea mai des.

Pe curand, cu alte povesti despre intalnirile mele nepretuite cu oameni nepretuiti si minunati.

Dorina Soare si cu mine. Dupa 13 ani

Dorina Soare si cu mine. Dupa 13 ani

Surse de inspiratie foto: arhiva foarte personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here