READING

I LOVE NUEVA YORK / Pas Du Tout way

I LOVE NUEVA YORK / Pas Du Tout way

Ce as mai putea spune despre Madalina Dorobantu, in afara de faptul ca tot ce isi propune prinde viata? Ne cunoastem de atatia ani (din 2004) si este in topul oamenilor seriosi cu care colaborez si de fiecare data imi face aceeasi placere.

Nu putea sa lipseasca de pe blogul meu prezentarea Pas Du Tout Primavara/Vara 2014, care s-a tinut la Sala de scrima Floreasca, saptamana trecuta.

Este cea de a cincea colectie a brandului Madalinei Dorobantu, Pas Du Tout si, pentru ca ne-a obisnuit deja cu temele speciale, de aceasta data vorbim despre un tribut adus fair play-ului, un subiect tare drag mie. Piesele colectiei, realizate din piele dantelata, matase, in vopsit sau impletit, plasa si fas, in nuante beige, gri, sampanie, argintiu, nude sunt in ton cu orasul New-York, un simbol al libertatii si al mixurilor de rase si culturi. Fotografiile campaniei au fost realizate la New-York si imi plac la nebunie.

Aprilia Ivanescu cea minunata

Aprilia Ivanescu cea minunata

prieteni dragi la prezentare

prieteni dragi la prezentare

Colecția I LOVE NUEVA YORK poate fi achizitionata din showroom-ul PAS DU TOUT din strada Virgil Madgearu 15-17, Bucuresti si de la Entrance si The Place X.

Aici gasiti cateva fotografii din backstage care imi plac la nebunie, realizate de Vali Barbulescu si Iulian Nan.

https://www.facebook.com/pasdutoutpasdutout/photos_stream

Madalina Dorobantu superba

Madalina Dorobantu superba

  

surse de inspiratie: Pas du Tout, arhiva personala

 

eu in rochie Pas du Tout fotografiata de dragul Radu Nutu

eu in rochie Pas du Tout fotografiata de dragul Radu Nutu

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here