READING

Laura Calin si “Notre Dame de Paris”

Laura Calin si “Notre Dame de Paris”

Laura Calin, V for Vintage

Laura Calin, V for Vintage

Astazi va prezint coperta unei carti citite in pre adolescenta mea (eram prin clasa a saptea), si anume « Notre Dame de Paris » a lui Victor Hugo, coperta reinterpretata de Laura Calin de la V for Vintage.

Pe Laura Calin am cunoscut-o in perioada Tabu, mai exact in toamna lui 2008. Colegii mei au facut un intreg dosar vintage. Laura a reusit cumva sa adune tot ce e mai bun in vintage-ul romanesc iar primul eveniment (nu sub forma V for Vintage neaparat) a fost la vechea Gaia, aproape de Piata Floreasca, in joint venture cu Madalina Dorobantu. Apoi Laura a inceput seria V for Vintage in primavara lui 2009 si iata, in acest aprilie, mai exact 13-14 aprilie va avea loc cea de a X-a editie a targului V for Vintage, asteptat de toti pasionatii de haine si accesorii pretioase emotional si, de ce nu, istoric.

Draga mea Laura Calin, abia astept sa mai facem o coperta la un capitol viitor si abia astept deliciile pe care le vei pregati in aceasta primavara la http://www.vforvintage.ro!

Asa cum stiti deja, “Book Cover Tee”, proiectul meu de suflet a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in iulie 2012, “pilotul”). Este un proiect Placerile lui Noe & 109 & prieteni apropiati, invitati sa creeze coperta cartii preferate.

Cele 100 de tricouri (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

 

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design

si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs).

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre” (http://www.facebook.com/Iubirrre).

Foto: Oltin Dogaru

Pe maine, cu cartea purtabila “Au Bonheur des Dames” a lui Emile Zola, in varianta Vicki Nicola (vickipedia.ro).

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here