Bunatati de martie

Caietul cu soricar cumparat de la The Place Concept Store, din selectia noastra cu delicii din registrul papetarie de la http://www.colour.ro.

Cadoul primit de la Cristina Turnagiu Dragna, un “set single” cu ceasca si farfurioara de cafea si farfurie de desert Azay (http://www.azay.ro), brandul Royal Albert. Am desperecheat ceasca si am transformat farfurioara in scrumiera, asa o folosesc mai des.

Papagalul Yacob de la Divet, clinica veterinara une merg veseli cei doi baieti patrupezi ai mei, Clint & Shlomo.

Colectia de vaze in miniatura, din portelan marca Rosenthal de la magazinul My House din Calea Dorobantilor 168. Au doar 8 cm si sunt perfecte pentru birou sau noptiera. Preferata mea este cea creata de Dror Benshetrit. Mini-vaza din portelan alb costa 99 lei iar cea din portelan auriu, 172 de lei. Daca v-am facut curiosi, puteti sa le admirati & cumparati direct de pe www.myhousecult.ro, sectiunea Rosenthal Studio-Line.

Apoi a fost joia trecuta la buticul Gucci, cu o prezentare discreta a colectiei primavara-vara 2013. Mi-a placut mult idea de a aduce in magazin un artizan care a embosat, in aceeasi seara si in urmatoarele doua zile, monograme si alte initiale pe accesoriile aduse de clientii magazinului. Eu am ales sa imi inscriptionez initiala numelui pe un breloc calator.

Madison, In the garden of good...

Madison, In the garden of good...

 

Tot joia trecuta, vecinii de la Madison au pregatit un eveniment la Palazzo Lido (s-a potrivit de minune conceptului, in casa interbelica, cu o arhitectura superba, loc in care dejunez destul de des in ultima vreme). Tema a fost “In the Garden of Good and Evil”, un concept marca Stefan Cosma pentru lansarea unor noi arome Kilian in parfumeria bucuresteana din Calea Dorobantilor.

Madison, In the garden of good...

Madison, In the garden of good...

…and Evil

…and Evil

Inchei cu invitatia Parlor, primita pe adresa de la http://www.molecule-f.comsaptamana aceasta. Foarte creativa, bravo, multumesc frumos si din pacate nu voi putea ajunge, nu voi fi in

tara.

invitatia Parlor, colectia primavara-vara 2013

invitatia Parlor, colectia primavara-vara 2013

Acestea au fost placerile mele din ultima vreme si voi scrie maine despre Purple Flowers, locul de unde imi comand flori deja de un an iar ieri, echipa Purple si-a lansat si un site foarte cool. Pe maine, pe maine!

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here