La drum cu Sophia Loren

Sophia Loren a avut o zi plina ieri. A prezidat ceremonia de inaugurare a MSC Preziosa, cea mai noua nava de croaziera MSC, care a fost lansata in larg din portul Genova. Loren este imaginea navelor de croaziera MSC, iar anul trecut a lansat MSC Magnifica. In albumul de mai jos puteti admira cateva imagini cu acest vas parca desprins dintr-un film.

MSC Magnifica

MSC Magnifica

Intregul design al navei MSC Divina, lansata in 2012, este un omagiu adus divei italiene. Daca va ganditi sa va imbarcati la bordul acestui vas de croaziera, cabina cu numărul 16007 de pe puntea 16 a fost decorata conform indicatiilor lui Loren. Mi-a placut mult si selectia fotografiilor de pe pereti, cu scene iconice din filmele in care a jucat Divina.

MSC Magnifica, cabina 16007, Sophia Loren

MSC Magnifica, cabina 16007, Sophia Loren

MSC Magnifica, interior cabina 16007, salon

MSC Magnifica, interior cabina 16007, salon

Lansata in urma cu noua ani, MSC are in prezent 12 nave de croaziera pe circuite in Marea Mediterana, Insulele Caraibe, Europa de Nord, Emirate, Africa si America de Sud. Adevarate orase plutitoare, vasele MSC ofera un tratament de cinci stele. Deja mi-am trecut in lista de “wishes” o astfel de croaziera cadou pentru parintii mei, in urmatorii cinci ani. Sper sa le placa acest cadou pe care am de gand sa il cumpar din Romania, de la Aerotravel Lufthansa City Center, str. Doamnei 27-29,  www.aerotravel.ro.

 

 

Surse de inspiratie: http://the-scuttlefish.tumblr.com, Aerotravel Bucuresti


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here