Iubesc București

Deschidere mare

Pentru că e octombrie și pentru că luna trecută s-au împlinit 29 de ani de când locuiesc în București, am scris pentru blogul București Mall un eseu despre acest oraș zgomotos, un amalgam de stiluri de arhitectură.

Aici a Stat

Am povestit acolo despre conturile de instagram descoperite în ultimii ani, omagii vizuale pe care vă invit să le parcurgeți în momentele de răgaz.

Alberto Grosescu

#iubestibucuresti

Paiame

Via Bucuresti

 

Revista Arhitectura

 

Strand 1

Strand 2

Bucuresti

 

la strand

Surse foto: cele de mai sus, arhiva personală,  poze cu mineȘ  by @ovidiu_muresanu, în tricoul @gna_official creat pentru @bucurestimallvitan x @alistmagazine (#alistdesignersboutique) & de la Art Safari din luna mai, la expo Marcel Iancu, display-ul cu imagini ale ștrandului proiectat de către artistul arhitect & fratele său în perioada interbelică.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here