READING

Inceput de saptamana cu Bon Bijou

Inceput de saptamana cu Bon Bijou

In caz ca nu ati aflat inca (desi ma indoiesc), s-a lansat Bon Bijou, un magazin online cu bijuterii cu un concept care imi place mult. Bon Bijou este ca un bistro cu bunatati in editii limitate (colectiile se vor schimba o data la trei luni), impartite in trei game “culinare”: Starters, Main Course si Desserts.

Tanara talentata Raluca Leafu este cea care a venit cu aceasta idee iar evenimentul de lansare, organizat de catre prietena Adriana Chiper la La Farine a scos in evidenta extrem de apetisant  mesajul brandului, cu aportul Beautik. Iar scenografia mesei a fost minunata.

Bijuteriile Bon Bijou au preturi intre 80 si 350 de Lei si pot fi achizitionate de pe www.bon-bijou.com, cu o vizita inainte pe  www.facebook.com/BonBijouJewelry.

Pofta buna!

 

Surse de inspiratie foto: Bon Bijou, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here