I call 109

Am ajuns la varsta la care, daca cineva ma acuza de nepotism si favoritism, le iau ca pe niste complimente fantastice. Iar astazi voi scrie despre ce mi-a placut in aceasta saptamana, mai exact,  cina ,,asezata’’ de la The Place Concept Store, de acum cateva zile, o idee 100% a duo-ului Ioana Dumitrescu & Marina Moldovan de la 109.

Imaginati-va o masa intinsa in mijlocul magazinului, cu un set up impecabil si cu garcons cu manusi albe care au servit the raw food ( pregatite de Privileg catering, echipa Ancai Mitu cea minunata), cu invitati care au socializat si care s-au simtit biiine si cu colegii mei de la The Place care au intregit echipa sportiva 109.

Pentru ca nu sunt o specialista in moda, pot sa spun doar ca piesele din colectia Physical Education sunt pe placul meu. Mi-as cumpara acum o jacheta, vreo 3 tricouri si niste pantaloni si o voi face cu siguranta dupa ce ma intorc din mica mea vacanta.

Daca v-am facut curioase & curiosi, intrati pe http://www.109.ro/ ca sa admirati toata suita Physical Education. Exista si un film, la care a muncit o intreaga echipa ( si aici ii mentionez si pe prietenii Ioana Ulmeanu si Robert Ratiu), pe care il voi posta aici in curand.

Ioana Dumitrescu

Marina Moldovan

Revenind la 109 – Ioana & Marina, imi plac ideile lor de promovare, pe principiul less is more. Fiecare colectie ( din 2010 si pana acum) a avut un concept foarte inteligent in spate iar maniera prezentarii a avut de fiecare data un grad de memorabilitate peste IQ-ul acceptat. I call 109 cand vreau sa ma simt mai desteapta. Cat despre Ioana si Marina, voi scrie alta data despre ele, mai pe larg. Va las intr-un mic suspans, ca intr-o pauza intre ora de literatura si cea de educatie fizica.

Surse foto: Alina Baisan, Ioana Dumitrescu, Marina Moldovan


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here