Fresh de clubbing cu Biocyte

 

Daca credeati ca va povestesc despre un nou club deschis, ei bine, de data asta, nu.

Este vorba despre un produs genial descoperit ieri, la farmacia Centrofarm din strada Putul lui Zamfir nr.37. Cautam un anticearcan si Cristina (experta de serviciu) mi-a recomandat Biocyte Absolut Collagen. Nu sunt specialista in beauty, scriu si recomand doar ce incerc eu si imi place si pot sa va spun ca in general caut produse cat mai naturale.

Biocyte este o pudra cu colagen de provenienta marina si siliciu, cu efecte de-a dreptul miraculoase: pana am ajuns acasa aratam foarte odihnita, pentru ca micile riduri din jurul ochilor si cutele de pe frunte au fost estompate perfect, fara acel efect de “lifting mirat” (cum ii mai spun eu). Mi-am cumparat o cutie care contine 4 fiole a cate 1,5 grame din praful pretios. Daca v-am facut curioase, o gasiti pe Cristina Cocias la Centrofarm pana la finalul lui octombrie.

Sa inceapa weekendul, cu petreceri si dans, eu ma tratez cu Biocyte.

 

Surse foto: http://www.biocyte.eu, http://manolobeauty.com

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here