The secret lives of Biocyte

deschidere mare

Cine ma cunoaste, stie ca nu iau medicamente decat in cazuri extreme. Sunt impotriva testarilor de orice fel pe animale si incerc sa fiu cat mai putin ipocrita atunci cand vine vorba despre laboratoare cosmetice si produse anti aging.

2

Atunci cand am primit acasa coletul cu suplimentul alimentar Biocyte, am facut o cercetare amanuntita (Google + prieteni experti in domeniu si in care am incredere) si abia apoi am inceput cura cu Biocyte, acest supliment alimentar care se dizolva in apa si care este ideal pentru detox.

Iata si ce am extras eu, dupa o saptamana de cand folosesc Biocyte Water Detox:

Fisa Biocyte a la Noemi:

Biocyte este produs in Franta si este creatia lui Philippe Bruneau si Frederick Levy, doi pasionati de tot ce inseamna anti anging.

Biocyte Water Detox este foarte bun pentru cei care nu beau apa de obicei (ma numar printre aceste persoane). Dizolvi praful in apa, amesteci bine si il bei ca pe o oranjada (eu am Biocyte cu gust de portocale).

Este un produs natural si what the angels, sunt destul de smart sa stiu ca nu e potiunea intineririi, dar in schimb imi da o stare foarte buna. Vedeti voi, nu sunt neaparat cea mai healthy persoana, nu beau multa apa, nu am timp sa merg la sala. Fac putina miscare plimbandu-mi cainii dimineata si vreo cateva exercitii prinse de la Lioara Bradu (mai ales sesiunile de genoflexiuni): incerc sa mananc mai sanatos de vreo 2 ani, beau lapte de soia si am mai redus dulciurile.

“Fisa Biocyte”: The water detox este un produs din gama Nutricosmeticii, un concept melanj intre principille nutritiei si cele ale frumusetii. Nutricosmetica ajuta la regenerarea parului, a unghiilor si a pielii. Lansata initial in Japonia, apoi in SUA, metoda nutricosmeticii Biocyte isi propune sa ajute la pastrarea unei stari de bine. Te simti tanar/a, sanato(a)s(a) si cu energii bune.

Biocyte Water Detox este un supliment alimentar care are efect detoxifiant. BWD contine extract de Anghinare, care ajuta la detoxifierea organismului si mentine functia fiziologica a ficatului; mai contine pudra de Ghimbir, care stimuleaza digestia si mentine starea fiziologica de bine a organismului.

Stiti cliseele cu “Dupa 7 zile simti diferenta?” Well, aici nu e vorba despre diferenta, ci despre felul in care ma simt. Adica nu mi-au disparut ridurile din jurul gurii cu Biocyte, dar cand le vad dimineata in oglinda, mi se par chiar cool:).

Produsele Biocyte sunt disponibile in Farmaciile Help Net selectionate si aici. (farmaciaonline.ro)

final material

Surse foto: Biocyte, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here