Dragilor mei elevi, cu dragoste

Vicki Nicola si cu mine, decembrie 2014, Naked PR

Vicki Nicola si cu mine, decembrie 2014, Naked PR

Adriana Chiper, speaker in toamna lui 2013

Adriana Chiper, speaker in toamna lui 2013

deschidere mare
Adelina si Raluca. http://nakedpr.ro makers) m-au rugat sa scriu ceva despre cursul de Fashion PR din aceasta primavara, pe care il predau impreuna cu Vicki Nicola.

Vicki si cu mine facem echipa din toamna lui 2014.
ana-bucur-naked
Iar in toamna 2013, primavara 2014 si toamna lui 2014 am facut duet la Fashion PR beginners cu Ana Bucur, actualmente account la Farfetch.
Din toamna lui 2013 si pana in prezent cred ca am avut vreo 200 de studenti (Ade si Raluca stiu cifra exacta).
Imi place sa predau, asta poate si pentru ca m-am nascut intr-o familie de profesori si primele mele amintiri legate de invatat sunt cele din sufrageria casei de la Campina, unde, la masa cea mare isi tineau ai mei meditatiile – mama preda romana pentru treapta intai si tata preda franceza pentru cei care se pregateau pentru admiterea la facultate.
Prima mea “eleva” a fost o englezoaica proaspat sosita in Bucuresti, cu una bucata sot si 3 copii, in toamna lui 1993. Am invatat-o limba romana cat sa se descurce. Se intampla in primul meu an de facultate. Apoi am mai avut cativa elevi, studenti israelieni, carora le-am predat tot limba romana. Iar in toamna lui 2002 am avut clasa de la anul intai de la Facultatea de limbi straine din Bucuresti, limba ebraica. I-am dus pana in anul doi si mi-a parut rau ca nu am continuat, dar intre timp ma angajasem in publicitate si nu vroiam sa ii chinui si sa ii chem la cursuri sambata.
Si iata-ma in toamna lui 2013, din nou la “catedra”. Fashion PR nu este o materie, este ceva care chiar se invata lucrand. De aceea toate cursurile de aici se bazeaza pe experienta personala a tuturor “profesorilor”. Sistemul de predare este simplu: avem si parte de teorie (care pana la urma deriva tot din practica noastra de-a lungul timpului in acest domeniu, de la agentie de publicitate la reviste glossy, colaborari cu branduri internationale si locale), studii de caz; practica (bazata mai ales pe munca in echipa) si avem si invitati care vor vorbi tot din experientele personale.
Sunt tare fericita cand ma intalnesc cu fosti studenti sau ii “regasesc” in social media.

clasa toamna 2014

Iulia Rasoiu de la Borealy; Andreea Plug de la Diamond Boutique, Iulia Lazarov, Irena Rotaru, Ioana de la Obsidian, Zina Ramona, Olivia Dutu si Elena Paslaru de la The Cover (care vor fi invitate sa vorbeasca in aceasta primavara),
Mihaela Merla, Gabriela Ivan (care organizeaza splendid si impecabil BRD trophy), Andreea Popescu de la Zenya, Damaris Popescu, Monica Manu de la Atelier Eklat Pekin si Mihaela de la Fratelli Mamaia, dragul meu Sergiu Martinas, aflat in familia Molecule-F din primavara lui 2014 , Miruna Mirica, Corina Chirila, Ana Barbu, Andra Stoican, Sandra Cristu, Bianca Popescu (tocmai intrata in A List), Ioana Mosteanu (de foarte putin timp brand manager la Elle Romania), Adriana Matei (misshypewit.com), Cristina de la Clotier, Oana Lazar (OPTIblu), talentata Stefana Maior (Almaz), Dana Paun, draga mea Alexandra Caspruf, Aleha Toncea, Viorela Lucescu, Alina Rachieru, Pineberry Shirts (noi doua colaboram intr-un proiect ce se va lansa in aceasta primavara), Cristina David, Adriana Stanciu (PR), Casiana Horobeanu (care lucreaza de cateva luni cu Lana Balana), Cristina Mistodie, Barbara Langellotti, Cosmin Stroe de la Smuggler, Sabina Georgescu, Sabinne, Rodica Ionescu (PR si blogger), Elena Bagescu (cea ex PRO TV si actualmente implicata in mai multe proiecte si colaborari cu Lorena Buhnici, Ileana Badiu, etc.,) Sandra Matache (designer), Anastasia Madalina. Sunt doar cativa dintre fostii absolventi Naked Fashion PR cu care sunt in legatura si de care sunt tare mandra.

Ioana Ulmeanu si Robert Ratiu la Naked PR beginners, nov. 2014

Ioana Ulmeanu si Robert Ratiu la Naked PR beginners, nov. 2014

Monica Manu, Atelier Eclat Pekin, decembrie 2014

Monica Manu, Atelier Eclat Pekin, decembrie 2014

Radu Mada, creative director Nissa, octombrie 2015

Radu Mada, creative director Nissa, octombrie 2015

marina moldovan

NakedPRgirls, 14 aprilie 2015

Astept noua serie cu aceeasi curiozitate si bucurie. Naked PR generation, ne vedem in curand, mai exact astazi, 28 martie.
Vicki Nicola & cu mine am copt cursuri noi. Asa e si in PR : unele lucruri raman (de regula este baza, ca in orice domeniu), altele se schimba. PR-ul din 2016 este diferit de cel din 2013. Si sa vedeti cum va fi in 2019 !
Pe curand !


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here