Doi

Paul Newman, Joanne Woodward si cei doi catei

Paul Newman, Joanne Woodward si cei doi catei

Pare ca ingrasam porcul in Ajun, dar poate fi o solutie. Pentru cei care cocheteaza cu ideea de a avea un catel; pentru cei care au deja un caine, si va spun din experienta ca da, nu este usor cu doi, dar in acelasi timp este mult mai simplu cand sunteti plecati de acasa si stiti ca pet-ul vostru nu se plictiseste si nu va face debandada in casa, pentru ca are companie.

Macar acum putem salva o parte din cateii fara stapan care urmeaza sa fie eutanasiati. Daca aveti o casa la tara, daca locuiti la curte, daca aveti spatiu pentru doi catei. Daca vreti sa adoptati un catel de la distanta.

Aici sunt cateva link-uri cu centre de adoptie cunoscute de mine si care abia asteapta sa va dea cadou un buy viagra no prescription required catel.

https://www.facebook.com/Iubirrre

https://www.facebook.com/RedPanda.Romania

https://www.facebook.com/asociatia.robi

sursa foto: http://thefoundhound.com

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here