Delikatessen de sezon

Zilele trecute le-am facut o vizita la atelier Ioanei Dumitrescu si designerului Marina Moldovan, prietenele mele dragi. Nu mai aveam rabdare, trebuia sa vad colectia toamna-iarna 2013, cu un nume gurmand: Delikatessen.

Vazusem imaginile si pe repede inainte o parte din colectie, prezentata la Tranoi Paris in aceasta primavara.

Mi-am comandat deja piesa din fotografie, abia astept sa o port in acest sezon si in toate anotimpurile viitoare. Si cred ca imi cumpar si boneta din foto 2, ma face sa ma simt ca o casnica eleganta din anii ’50.

Printurile cu fructe de mare sunt minunate, o idee & executie 100% 1o9 (asta imi imi place la echipa asta, conceptul de print inhouse, pe langa alte multe calitati).

Colectia Delikatessen poate fi vizionata & cumparata direct din showroomul 1o9 (unde o sa-l cunoasteti cu aceasta ocazie pe Lux, viagra buy india motanul mascota din fotografii) si foarte curand, de la Pop Up-ul Molecule-F de la Eva Design Romanesc si de la The Place Concept Store.

The making of

https://www.facebook.com/fanpage109

Si pentru ca fructele de mare sunt printre preferatele mele, astazi am intrat putin si in atmosfera artistica a catorva dintre pictorii preferati.

Edouard Manet, Fish and Oysters, 1864

Edouard Manet, Fish and Oysters, 1864

Vincent Van Gogh, Natura moarta cu scoici si creveti. Paris, 1886

Vincent Van Gogh, Natura moarta cu scoici si creveti. Paris, 1886


Salvador Dali Lobster telephone, 1936

Salvador Dali Lobster telephone, 1936

Salvador Dali, Gala cu lobster si aeroplan

Salvador Dali, Gala cu lobster si aeroplan

Picasso, Natura moarta cu lobster, 1962

Picasso, Natura moarta cu lobster, 1962

Lichtenstein lobster

Lichtenstein lobster

 

Surse de inspiratie foto: http://www.artbyhopper.com, http://artlobster.blogspot.ro, http://www.finemainelobster.com, http://www.worldart.com.au, http://www.famous-artists.net, http://www.picasso-paintings.org, http://www.wikipaintings.org, http://www.feastingonart.com, http://thepagansphinx.blogspot.ro, https://www.facebook.com/fanpage109, arhiva personala

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here