READING

Cum l-am cunoscut pe Lucian Broscatean

Cum l-am cunoscut pe Lucian Broscatean

L-am cunoscut pe Lucian Broscatean in vara anului 2008, cand si-a prezentat pentru prima data colectia la Bucuresti, in cadrul unei galerii de arta. In acelasi an a fost si Saptamana modei de la Iasi. Imiaduc aminte de colegii mei din redactia Tabu care au fost acolo si au vazut creatiile lui Lucian si au fost ultra impresionati de colectia sa. Toata lumea il iubeste pe Lucian, de la redactorii de moda si pana la bloggeri, de la clienti si pana la corpul profesoral de la Universitatea de Arta si Design din Cluj.

Imi amintesc si acum de primele mele achizitii Lucian Broscatean: o rochie neagra, cumparata in cadrul primului pop-up Molecule-F de la V for Vintage, in toamna lui 2010 si o jacheta (pe care o am chiar acum pe mine), negru&gris, de la un alt pop-up Molecule-F de la fostul Embrio, in iarna aceluiasi an.

Apoi a urmat Saptamana Modei de la Berlin, din iulie 2010, cand mi s-a taiat pur si simplu respiratia atunci cand au aparut modelele in prezentarea Lucian Broscatean iar eu m-am indragostit pe loc de una dintre rochiile care avea sa fie a mea si pe care am purtat-o deja de cateva ori, in mai multe feluri (una dintre calitatile remarcabile ale pieselor create de acest designer roman uber talentat).

In vara aceasta am participat, din partea revistei Harper’s BAZAAR, alaturi de colegii mei de redactie la Gala UAD, in cadrul careia noi am oferit un premiu impreuna cu Philips Romania, uneia dintre absolventele facultatii. Lucian Broscatean a fost o gazda perfecta. Nu voi uita niciodata cum ne-a asteptat pe toti in gara, cu cate un trandafir si un zambet larg, asta dupa ce era nedormit de nu stiu cate nopti, fiind prins cu lucrarile de final de an ale studentilor sai si cu o noua prezentare la Berlin.

Astazi este ziua lui Lucian Broscatean si ii doresc la multi, multi ani frumosi si creativi si sa nu se schimbe niciodata!

Lucian Broscatean, esti un minunat!

Albumul meu Lucian Broscatean

decembrie 2011, Globurile de Cristal Beau Monde cand Lucian a castigat titlul de Designerul anului. foto: Robert Ratiu (Beau Monde), Cerina Ratiu (Molecule-F) si Lucian Broscatean.

inceput de noiembrie la un mic dejun chic cu Atelier Perwoll la Antipa Cafe. Lucian Broscatean si echipa Perwoll (Lavinia Toma si Bianca Alexandrescu), Daniela Kammrath, Adelina Ivan, Marian Palie, Adina Necula, Roxana Poede (GMP PR), Ioana Vulpescu (Beau Monde), Catalin Valean (studentul lui Broscatean, exgrem de talentat) si alti oameni frumosi.

Lucian Broscatean, Lil Bulgac si Andrei Iovu (Harper’s BAZAAR)

Pe www.molecule-f.com gasiti cea mai recenta colectie Lucian Broscatean, pharmacy viagra 100mg cheapest precum si piese mai vechi.

Surse: http://fashionandbeauty.ro, http://www.doitreisi.ro, http://molecule-f.com/, http://www.uad.ro, http://www.one.ro, http://www.alo-moda.ro, http://www.harpersbazaar.ro,

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here