5 lucruri de facut in Cluj

deschidere mare

Cluj este unul dintre orasele mele preferate, locul din care am unele dintre cele mai frumoase amintiri, din 2012 si pana in prezent.

Pentru ca stiti ce sa faceti in Cluj, mai ales in perioada mai-august a anului, am facut o lista de Cluj all seasons, cu informatii proaspete si/sau permanente:

#howtodoCluj sau #clujing, vorba bunei prietene Miruna Micsan:

Ioana Iacob, Smaranda Almasan si Pouf, Centrul de Interes

Ioana Iacob, Smaranda Almasan si Pouf, Centrul de Interes

  1. O vizita la “Centrul de Interes” – de vazut expozitiile curente si musai de mers in atelierul designerului Smaranda Almasan si in spatiul artistei Ioana Iacob & shopping artsy la Pouf, aflate in cladirea artsy, fosta fabrica in perioada comunista.

Las Meninas afis

  1. De vazut (si sa cuparati bilete cu mult timp inainte) “Las Meninas” in regia lui Andrei Majeri, cu scenografia Irinei Chirila, costumele semnate de Lucian Broscatean, coregrafia lui Attila Bordas, la Teatrul Maghiar de Stat; si “Mesterul Manole”, regizat de acelasi talentat Andrei Majeri, costumele lui Lucian Broscatean, scenografia lui Mihai Pacurar si coregrafia lui Ferenc Sinko, la Teatrul National.

Mesterul-Manole-Andrei-Majeri-Teatrul-National-din-Cluj

 

Nespresso_Opening-Vivo-Cluj_17-10-2019_Marius-Mariș_KOMITI_1955_WEB

  1. Pentru prietenii mei din Cluj & “navetistii” de Cluj am un anunt care o sa va bucure: S-a deschis luna trecuta primul punct de vanzare permanent Nespresso, in noua aripa din VIVO! Cluj Mall. Parteneriatul cu TIFF, deja de 4 ani si succesul Nespresso (what else?) au dus catre deschiderea spatiului Nespresso. Acum nu mai trebuie sa iau cu mine in bagaj capsulele de Nespresso cand vin la Gala UAD, la TIFF sau la Zain Design.

Smaranda Almasan

  1. Sa le faceti vizite designerilor Smaranda Almasan, Andra Handaric, Sabina Pop, Inga.Bragaru, Crina Bulprich, Evelyne Lorincz,  Monom Studio sau Oana Lupas.

Andra HandaricCrina BulprichEvelyne LorinczInga BragaruMonom Studio, Georgiana CiceoOana LupasSabina Pop

Crina Bulprich

Evelyne Lorincz

Inga Bragaru

Monom Studio, Georgiana Ciceo

Oana Lupas

Sabina Pop

 

  1. Sa mergeti la Gradina Botanica, oricand. Este poate cea mai frumoasa gradina botanica in care am fost vreodata.

Gradina Botanica 2

Enjoy Cluj! E artistic, e muzical, e stilistic, e cinematografic, e teatral. E iubitor de cafea.

Gradina Botanica 3

Surse foto: Nespresso Romania, sursele de mai sus, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

  1. conde

    14 April

    Unul dintre cele mai frumoase orase!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here