READING

Cum am cunoscut-o pe Madalina Dorobantu

Cum am cunoscut-o pe Madalina Dorobantu

Am vrut initial sa scriu despre cum am cunoscut-o pe Madalina Dorobantu in luna august, cand este ziua ei. Dar nu am mai asteptat acest moment, mai ales ca a venit intre timp cea mai recenta prezentare a colectiei sale, la care am fost saptamana trecuta si mai jos puteti viziona piesele mele preferate.

Pe Madalina Dorobantu am cunoscut-o in vara lui 2004. Pe atunci conducea impecabil, impreuna cu Alex Popescu, Fashion Bar (pe Calea Victoriei), locul in care colegele mele de la Saatchi & Saatchi si cu mine am organizat unele dintre

cele mai placute evenimente. Apoi a urmat lansarea Studio Café, in primavara lui 2005, eveniment de care s-a ocupat toata echipa de PR Saatchi si imi aduc aminte ca unul dintre cadourile pregatite pentru invitati a fost o compilatie muzicala by DJ Arabu. Ce vremuri! La Studio Café am baut cele mai bune frappe-uri din oras. Preferatul meu era “Naomi Campbell”, cu nuci si vanilie.

A urmat apoi Gaia, loc in care, mutata deja la revista Tabu, am organizat impreuna cu echipa mea niste brunch-uri memorabile.

Din 2004 si pana in prezent am colaborat cu Madalina pe diverse proiecte. Am scos-o in strada, cu calul MOOOI cu tot, pe un ger de minus 3 grade in iarna lui 2008, intr-un scenariu gandit impreuna cu Catalin Enache (pentru rubrica fashionista Tabu, decembrie 2008). Am petrecut in Gaia alaturi de prieteni momente de neuitat. Iar in prezent colaborez cu Madalina Dorobantu, Alex Popescu, Laura Belecciu, Aprilia Ivanescu, Ines Chiriac (o echipa superb inchegata) in cadrul proiectului I.D. Sarrieri, buticul efemer care a devenit deja o traditie, tot la Gaia, desigur.

Madalina Dorobantu in Harper's BAZAAR Romania

Madalina Dorobantu in Harper's BAZAAR Romania

Madalina Dorobantu in Elle Romania

Madalina Dorobantu in Elle Romania

Atunci cand Madalina si-a lansat prima colectie, in vara anului trecut, m-am bucurat mult. Nu sunt expert in moda, nu urmez tendintele, port doar ce imi place. Mamaie m-a invatat sa intorc pe dos orice piesa vestimentara care imi place. Daca e cusuta bine si materialul este de buna calitate, merita cumparata. Toate piesele iesite din atelierul Madalinei Dorobantu ar fi trecut CTC-ului lui mamaie. Am in sifonier un tricou Pas du Tout pe care il port cu mare placere iar acum mi-am facut o lista de trei piese din noua colectie pe care urmeaza sa le achizitionez.

Draga Madalina Dorobantu, esti unul dintre cei mai seriosi oameni cu care am lucrat pana acum. Si nu sunt subiectiva, pentru ca esti din orasul meu natal (Braila), pentru ca am terminat amandoua Facultatea de drept sau pentru ca esti o mare iubitoare si salvatoare de animale fara stapan. Stay as you are, ca e bine.

surse de inspiratie: Pas du Tout, http://www.elle.ro, Harper’s BAZAAR Romania, Eventures, arhiva foarte personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here