Morodan Days

Pentru ca astazi este “Morodan Day” pe http://www.molecule-f.com, o colaborare extrem de isteata care, sper sa nu gresesc, implineste un an de cand “echipei moleculare” i-a venit aceasta idee desteapta, m-am gandit sa asez in albumul meu cu placeri cele mai frumoase imagini de pe blogul Anei Morodan, http://highstreetcardigans.com.

Cred ca http://highstreetcardigans.com nu mai necesita vreo prezentare suplimentara. Poate ca sunt subiectiva, dar este blogul numarul 1 in topul meu. Il urmaresc cu mare placere zilnic si pot spune ca de multe ori am fost fermecata de modul in care Ana Morodan face reclama unor locuri si produse si mi-a influentat alegerea acestora.

De ce imi mai place blogul? In afara de efervescenta Anei si a energiei pozitive pe care mi-o transmite de fiecare data, orice imagine are o poveste. Nu este “doar o fata care isi face poze imbracata in haine frumoase”. Nu am fost de fata pana acum la o sedinta foto cu Ana Morodan, dar din experienta mea la revistele glossy, stiu cat dureaza machiajul, aranjatul parului, gasirea unei locatii bune, alegerea unui outfit. Sa nu credeti ca Ana se pozeaza toata ziua si vai, ce frumos este, o inchipuire totala! Ana este stilist personal,

de curand a lansat, impreuna cu Ovidiu Buta, cursurile de speed changing in regia doamnelor de la Antz (“5 minute”) si pe langa toate acestea, are o agenda foarte incarcata.

Draga Ana Morodan, sa ramai la fel de simpatica si pozitiva si sa ma incanti in continuare cu povestile tale stradale incarcate de savoare!

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here