READING

Ce mi-a placut in ultima vreme. Prima jumatate a l...

Ce mi-a placut in ultima vreme. Prima jumatate a lui iunie

M-am bucurat de primele zile ale lui iunie precum un personaj din filmele SF ale anilor '80. Temperaturile au urcat brusc iar ploile au devenit calde si placute.

Ce a mai ramas din Piata Matache. Sper sa vad aici in cativa ani un proiect care sa nu ma polueze vizual.

Oile-scaun, foarte ingenioase, la targul colorat de la Bookfest 2012.

Razvan Firea si Mirela Bucovicean in tinute 109 si Marius Concita in tricou Le Petit Indigent la petrecerea Marie Claire, 7 iunie 2012.

Mirela, Marina Moldovan (109) si cu mine in tinute 109, petrecerea Marie Claire. O coincidenta extrem de placuta, mai ales ca nu vorbisem inainte cu ce ne imbracam.

Prietenii de la Madison s-au mutat in casa noua. Tot in Dorobanti, langa posta. Le-am facut o vizita chiar in ziua in care desfaceau cutiile cu parfumuri si alte bunatati olfactive.

13 iunie, lansarea colectiei capsula de palarii Kristina Dragomir. Cocktails de vara Chambord minunate pregatite de Aida Economu (o cunoasteti, bartendingul este un hobby pentru aceasta tanara actrita minunata) si Mihai; Andreea Badala, Andreea (asistenta sa cea simpatica), Adrian Lazar si Razvan Firea de la The Place, Marius Concita, Denis Radu, Mirela Bucovicean, Cristi Duminicioiu (nu ii place sa fie fotografiat), Dana Paun de la Colorstalker si multi ani prieteni dragi.

Servetelul illy de la Rue du Pain, care ne aduce aminte ca suntem in plina Bienala de Arta in Bucuresti.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here