Breakfast at Iconic’s

deschidere mare

Nu stiu cum sunteti voi, dar pentru mine micul dejun inseamna acel moment al zilei savurat singura, cu baietii mei sau la un brainstorming placut. Imi place micul dejun cu o cafea cu lapte buna, cu croissante cu unt si cu dulceata, cu prajituri de casa. Iar daca imi este foarte foame, musai trebuie sa fie si Oua Benedict sau oua ochiuri sau o omleta asezonata cu branzeturi si cu salata.

Ei bine, prietenii de la Iconic Food, Wine & Design mi-au indeplinit o dorinta si incepand de saptamana aceasta au lansat meniul micului dejun Iconic.

EatIconicForBreakfast

Intr-un exercitiu de imaginatie perfect asortat cu fotografiile alb-negru de pe peretii laboratorului de lifestyle-deco-culinar din Aleea Alexandru nr. 7, meniul reprezinta un omagiu adus divelor cinematografiei europene si americane. Ce ar fi mancat Audrey Hepburn, Grace Kelly, Marilyn Monroe, Ava Gardner, Lauren Bacall, Sophia Loren sau Brigitte Bardot daca Iconic Food Wine & Design le-ar fi servit micul dejun pe platourile de filmare?

Oua Benedict pregatite pe loc, un mousse cremos de zmeura, croissante cu unt si un melanj surprinzator de dulceata cu nuca si palinca, portocale si boabe de cacao sau pere si vanilie, totul asortat cu cocktail-urile de sanatate Iconic Health si meniurile Detox promovate si testate de Camelia Sucu. Va recomand si Negresele si checul cu lamaie, pregatite dupa reteta mamei Cameliei Sucu (sunt perfecte).

Micul dejun Iconic este servit de luni pana vineri

intre orele 9:00 am – 12:30 pm.

http://www.iconic-fwd.ro

https://www.facebook.com/IconicFoodWineDesign

Instagram: ICONIC_FWD.

Instagram Tag pentru cand veti servi micul dejun: #EatIconicforBreakfast

Ne vedem la Iconic Food, Wine & Design.

23456789ladies who breakfast

ladies and gentlemen who breakfast

ladies and gentlemen who breakfast

Surse foto: Iconic Food, Wine & Design, arhiva personala

final material


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here