READING

7 saptamani cu NAKED PR nr. 3

7 saptamani cu NAKED PR nr. 3

profesori- eroi

Dragelor si dragilor, in prima zi a lui octombrie scriu despre cea de a treia editie NAKED PR, care isi incepe cursurile in data de 20 octombrie.

 

Ca in filmele cu super eroi pot sa va spun ca nu stiu cum a trecut un an (exact in octombrie trecut incepea prima editie) si iata-ma aici, cu aceeasi nerabdare de a cunoaste oameni noi, de a ma reintalni cu viitori studenti pe care ii cunosc de ceva ani si care s-au inscris la cursuri si pentru a reintra in atmosfera de « cancelarie » impreuna cu ceilalti colegi.

 

In aceasta toamna avem urmatorul meniu multi vitaminizat de PR: Crisis PR (cu Corina Vintan), Business PR (cu Mirela Bucovicean, aflata si ea la a treia serie de cursanti), Fashion PR intermediate (cu Ana Bucur si cu mine) si Fashion PR advanced (cu Vicki Nicola si cu mine), Film & actors PR (cu Ileana Cecanu, aflata si ea la a treia generatie Naked), Political PR (cu Radu Magdin), PR 3.0 (cu Victor Kapra) si PR-ul pentru industria de health & wellbeing (cu Sorina Fredholm).

 

Cele doua fondatoare Naked PR, Adelina Bortan si Raluca Cristea au ales, impreuna cu echipa de creatie (Cristina Pop si Lili Misaila de la Antz Communication) tema super eroilor care ne-a placut si ne-a amuzat pe toti. Cu totii suntem niste super eroi, pana la urma. Cu totii invatam in fiecare zi cate ceva si ne face mare placere sa ii invatam pe ceilalti. Pentru ca Naked PR este despre experiente, despre PR-ul on practice, despre fiecare student in parte si despre noi legaturi care se vor face timp de 7 saptamani, in locatiile de curs.

 

Naked PR este, in opinia mea, locul in care se intalnesc toate energiile bune si in care se fac cele mai interesante conexiuni.

Pentru cei interesati sa parcurga aceasta calatorie in costume de super eroi cu noi, va anunt de pe acum ca va fi multa informatie, veti avea teme, va trebui sa cititi mult, va veti intalni cu speakeri foarte dragi mie si care au schimbat multe in moda romaneasca.

Va astept cu drag din 20 octombrie, in link-ul de mai jos gasiti toate detaliile:

www.nakedpr.ro

 

_______________________________________________________

Despre Naked PR

Naked PR este un proiect educational dedicat tuturor celor aflati in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR. In cele doua editii desfasurate pana acum, au absolvit 220 de cursanti.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here