READING

Book Cover Tee, primul capitol

Book Cover Tee, primul capitol

buy cialis discount

-Tee-vara-lui-2012-panoramica.jpg” title=”Book Cover Tee vara lui 2012 panoramica” width=”768″ />Anul trecut, cam in aceeasi perioada eram pe o plaja frumoasa, cu castile de la i-pd in urechi (cred ca ascultam Depeche Mode) si cu o carte (“Cineva cu care sa fugi de acasa” a lui David Grossman). Asa mi-a venit ideea de a le propune oamenilor dragi mie sa recreeze fiecare coperta cartii preferate. Am amanat acest moment, pana cand am lansat placerileluinoe, in primavara. M-am gandit sa lansez primul capitol al acestei “carti purtabile” alaturi de prieteni carora am apucat sa le povestesc ideea. Din luna mai si pana astazi au avut loc zeci de telefoane, s-au dat sute de emailuri iar rezultatul consta intr-o serie de 80 de tricouri si 6 titluri de carte:

www.eroiiromanieichic.ro  (Cristina Pop si Lili Misaila) au apelat la Carla Szabo care a desenat coperta “Middle sex’ a lui lui Jeffrey Eugenides;

Ovidiu Buta a creat coperta cartii “Orlando” a Virginiei Woolf;

Ioana Ulmeanu de la Elle si Robert Ratiu de la Beau Monde si-au ales “Accidentul” a lui Mihail Sebastian;

Valeria Moldovan (mama Marinei Moldovan de la 109) a desenat coperta “Dama de pica” a lui Aleksandr Puskin;

Razvan Firea si-a ales “Portretul lui Dorian Gray” al lui Oscar Wilde.

Iar eu am facut un colaj prelucrat ulterior de Marius Concita pe marginea cartii “Cineva cu care sa fugi de acasa” a lui David Grossman, sursa mea de inspiratie.

Odata titlurile alese si cele sase coperti recreate, prietenele de la 109 (Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan) au creat tiparul tricourilor – un model de fata si unul de baiat. Iar prietenii de la Henkel (http://www.atelierperwoll.ro/) si Philips Romania, alaturi de care am avut multe colaborari frumoase de-a lungul timpului m-au sprijinit in procesul de productie.

Tricourile coperti de carte au fost puse in vanzare astazi la  Anthony Frost si incepand de luni, 23 iulie, se vor gasi si la Bastilia si Carturesti Verona.

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata "Centrului de Adoptii Iubirrre",  http://www.facebook.com/Iubirrre.

“Book Cover Tee” este de fapt despre carti preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care vor fi invitati de acum inainte de doua ori pe an (toamna si vara) sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila.

Incepand de maine, timp de sase zile puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori pe http://placerileluinoe.ro/.

O vara minunata, cu carti si oameni frumosi si amintiri cat se poate de placute!

Ii multumesc inca o data lui George Enache, in studioul caruia am petrecut o dimineata minunata, acum trei zile, tot grupul vesel.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here