Astazi il aniversez pe Bono

Da, astazi Bono (adica Paul David Hewson) implineste 52 de ani. La fel ca si Dave Gahan, Bono nu mai are nevoie de vreo prezentare biografica. Cred ca este unul dintre muzicienii care stiu sa se marketeze fantastic iar faptul ca Bono are cateva constante clare in viata i-a dat si mai multa credibilitate.

Este unul dintre putinele staruri care aniverseaza muuulti ani de casnicie: Bono si Ali au fost colegi de liceu in Dublin, orasul natal (la acelasi liceu si-a cunoscut si colegii de trupa, infiintata in 1976) si sunt impreuna de la varsta de 14 ani. Ali a fost alaturi de Bono dupa moartea mamei lui, in 1974 si careia i-a dedicat multe cantece (preferatele mele sunt “Lemon” si “Tomorrow”). Ali si Bono s-au casatorit in august 1982 si au patru copii, doua fete, Jordan si Memphis Eve (actrita, despre care voi scrie alta data, dar va dau un mic teaser: anul trecut a jucat intr-un film alaturi de Sean Penn) si doi baieti cu nume pompoase, Elijah Bob Patricius Guggi si John Abraham.

Sunt sigura ca stiti deja ca melodia “The Sweetest Thing” a fost compusa de Bono pentru Ali atunci cand acesta a uitat de ziua lor aniversaraJ

Ali si Bono in campania Louis Vuitton din 2010, fotografiati de Annie Leibovitz.

Bono si Penelope Cruz pe coperta Vogue Paris din aprilie 2010, un proiect RED (GAP) in care au participat si Meryl Streep, Julianne Moore, Kate Winslet, Naomi Watts si Gwyneth Paltrow, pe coperti diverse si de colectie ale revistei.

U2 prin Berlin, 1991: Bono, The Edge, Adam Clayton si Larry Mullen Jr.

La fel ca si cei de la Depeche Mode, si U2 boys au fost fotografiati de artistul Anton Corbijn. Acesta a realizat cateva dintre videoclipurile lor iar in 2005 a publicat un album, “U2 & I”, cu texte semnate Bill Clinton, Salman Rushdie, Helena Christensen, Wim Wenders. Pe site-ul dedicat albumului, http://www.u2-corbijn.com/start.html puteti sa ascultati si o selectie de piese ale caror filme au fost realizate de Corbijn.

Top trei piese preferate U2:

http://www.youtube.com/watch?v=K0adFYuNuns

http://www.youtube.com/watch?v=G4iLs1mhsZU

http://www.youtube.com/watch?v=TxcDTUMLQJI

Surse: http://thrillmyheart.blogspot.com, http://u2.interference.com, http://digilander.libero.it, http://www.u2start.com, http://www.american-buddha.com, http://skyethelimit.wordpress.com,

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here