3 locuri noi pentru orele din august

deschidere mare

Pentru cei care isi vor petrece luna august in Bucuresti si in imprejurimile sale, am 3 descoperiri simpatice si usor nostalgice.

Resto Aperto design

Resto Aperto design

Pastele de la Resto Aperto, cel mai nou restaurant deschis la inceputul lui iulie, la parterul Bucuresti Mall (Mall Vitan), langa Ana Baking.

In afara de faptul ca pastele sunt yum, restaurantul are un design care mi-a placut mult, semnat de @picktwostudio. Pentru fumatori exista terasa. Eu am fost de doua ori deja si am prins muzica buna. Resto Aperto are si un loc de joaca pentru copii, dotat si cu ustensile de bucatarie in miniatura si bonete de bucatari.

Resto Aperto

Irina Markovits la Resto Aperto

Irina Markovits la Resto Aperto

Focaccia yum la Resto Aperto

Focaccia yum la Resto Aperto

Deschis Gastrobar

Filmele de la Deschis Gastrobar, aflat deasupra Atelierului de Productie (Splaiul Unirii 160). Nu am ajuns inca aici, dar sigur o voi face pana la finalul verii. Paramount Channel a organizat aici “Cinema sub stele”, in fiecare seara de joi, de la orele 21:00. Joia care vine, 3 august, vor fi ultimele doua proiectii ale capsule-cinemateca: “Avionul buclucas’ si”Politistul din Beverly Hills”. Filmele sunt proiectate pe ecranul imens de pe acoperis. Iar tu poti admira de la inaltime “Orasul cu 1,700,000 de suflete”. Programul Rooftop este afisat in paginile de social media, Facebook si Instagram: @deschis.gastrobar.

Deschis Gastrobar film

Country SPA, Ciofliceni, Snagov

Country SPA, Ciofliceni, Snagov

Linistea de la @country.spa, (Snagov, Str. Stefan cel Mare 122). Am fost acolo acum cateva zile cu my dear partner in PR la The Station, Adriana Chiper, la invitatia dragei noastre Dana Sota. Si pot sa va spun ca voi reveni aici (noroc ca Adriana conduce) pentru atmosfera, pentru SPA-ul cu geamuri mari, cu masaje facute de profesionisti, pentru privelistea de film, hamam si pentru Dana cea minunata, care face unele dintre cele mai bune recomandari de beauty & sanatate.

cu draga mea Dana Sota

 

Dana Sota, Country SPA

Dana Sota, Country SPA

Country SPA with a view

Country SPA with a view

Country SPA este completat de Country SPA Boutique hotel, proaspat deschis luna aceasta. Am vizitat cateva camere, decorate de amicul si fostul coleg in vremurile Sanoma Hearst (actuala Burda), Ciprian Sipos. Hotelul are si piscina si multe povesti legate de istoricul locurilor. Dar despre asta voi scrie intr-un material separat, dupa urmatoarea vizita, adica destul de curand.

Pentru programari la Country SPA e bine sa suni cu doua zile in avans. O sa iti placa mult.

Country SPA Boutique Hotel Health & Beauty

Country SPA Boutique Hotel Health & Beauty

Country SPA Boutiqu Hotel a room with a view

Country SPA, the view to the pool

Dana Sota si Adriana Chiper, Country SPA Boutique Hotel

Dana Sota si Adriana Chiper, Country SPA Boutique Hotel

 

Country detaliu camera

Enjoy august, dragilor, hidratati-va si folositi crema de protectie.

Surse foto: arhiva personala, GMP Public Relations


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here