Ziua bunicilor

 

Exact acum o luna eram la o cafea “armeneasca” impreuna cu prietenele mele de la eroiiromanieichic/1000desfaturi.ro si le povesteam despre bunicii mei cei fantastici. Pe 24 august ar fi fost ziua lui Opapa (tatal mamei mele) si ma napadisera nostalgiile. Ne-am lansat intr-un brainstorming ad hoc si ne-am gandit cat de frumos ar fi ca in fiecare an, pe 14 septembrie, fix cu o zi inainte de inceperea anului scolar, sa fie declarata Ziua Bunicilor.

Astazi voi urca in albumul meu doua fotografii cu bunicii mei din partea mamei, pe bunica din partea tatei si pe mamaie le voi celebra separat, in urmatoarele luni.

Mi-ar placea ca in 14 septembrie 2013 sa fie declarata o zi a bunicilor in care toti parintii parintilor nostri sa fie rasfatati cu surprize,  bilete la teatru cadou, cu reduceri consistente la coafor, in restaurante si in magazine. Lucram la asta.

La multi ani, bunicilor din toata lumea! 

A, si cine nu a citit "Cartea cu bunici", pentru care trebuie sa ii multumim lui Marius Chivu, o recomand cu cel mai mare drag.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here