READING

Who are you? I am white

Who are you? I am white

Prietenele mele de la 109 au lansat campania simpatica «Who are you?», de self-awareness si promovare a liniei secundare de tricouri “Ceci n’est pas moi”. Este o colectie capsula on-going si interactiva de piese in serie limitata sau unicat.

Mi-a placut mult ideea cu testul de personalitate propus de echipa 109. Incearca-l si tu si la final poti afla care este culoarea ta.

Daca iti stii deja culoarea, poti alege dintr-o paleta cromatica standard (arunca o privire pe shop-ul online, sunt niste nuante superbe) sau in cazul in care preferi ceva personalizat, pentru un tricou unicat, echipa 109 iti va sta la dispozitie cu sfaturi si indrumari stilistice.

Campania de promovare se va desfasura in spatiul virtual, pe platforma de online shopping 109 (shop.109.ro), dar si pe retelele sociale (Facebook si Instagram), pe o perioada nedeterminata.

Tricourile sunt realizate dintr-un material cu o compozitie de 100% bumbac, sunt brodate cu mesajul on-going al liniei secundare de tricouri 109 – “Ceci n’est pas moi” si vor putea fi comandate de pe platforma de online shopping 109 (shop.109.ro) sau la showroomul din strada Vasile Gherghel Nr. 109, sector 1, Bucuresti.

Hashtag-urile:

#wetalkdesign

#selfawarenesscampaign

 

Iata de ce imi plac prietenele mele creative, Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan. Pentru ca de fiecare data au dat dovada, in afara de talent, si de o cultura peste cea generala. De data aceasta au fost inspirate de Magritte, pe care il ador.

 

surse de inspiratie foto: http://shop.109.ro, https://anawillbelight.wordpress.com, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here